keyboard_arrow_up

Besøg vores B2B showroom på 500 m2

Når du kommer ind i vores B2B showroom, er det som at træde ind i en anden verden, og man får lidt en fornemmelse af en travl markedsplads. Der er hyggelige hjørner, der oser af personlighed og svundne tider, andre igen fremstår rå og praktiske. Gennemgående er dog, udtrykket af individualitet og personlighed, og en passion for ting, der har deres egen fortælling. Hvad enten det drejer sig om belysning i fabriksstil eller vintagestil, genbrugsmøbler med sjæl og patina, eller boligtilbehør til at understrege præferencer, bærer de alle præg af vores passion.

500

kVADRATMETER
 sHOWROOM

1300

KICK-ASS PRODUKTER

140

ONE OF A KIND

100

GODE RÅD &
INDRETNINGstips

5

MINUTTER FRA
MOTORVEJ e45

 

Showroomet er åbent:

Mandag kl. 8.30 - 15.30
Tirsdag kl. 8.30 - 21.00*
Onsdag kl. 8.30 - 15.30
Torsdag kl. 8.30 - 15.30
Fredag kl. 8.30 - 15.00

*Bemærk udvidet åbningstid om tirsdagen.

 

Besøg os på

Trademark Living A/S
Niels Bohrs Vej 28
8660 Skanderborg
Danmark

location_onFind vej

MØBLER, DER SKAL SES MED DINE HÆNDER

Du er altid velkommen til at gå på opdagelse i vores showroom indenfor ovenstående åbningstider. Ønsker du vejledning under dit besøg, må du meget gerne ringe eller skrive inden, så vi har mulighed for at give dig den tid og service, som du har brug for.

+45 70 24 16 44

info@trademarkliving.dk

 

Ønsker du hjælp?

Hvis du ønsker hjælp til indretning af butik og display af varerne, bistår vi gerne med råd og sparring, så netop dit ønske og dine forestillinger kan blive en realitet.

Imponer dine gæster med en unik indretning og giv dem lyst til at vende tilbage.

Og skulle du have plads i bilen, kan du tage dine fund med dig med det samme.

+45 70 24 16 44

info@trademarkliving.dk
 

 

500 m²
showroom

Et besøg i vores showroom i Skanderborg er ikke kun et besøg, det er en magisk oplevelse fra det øjeblik du træder ind. Alle rum er dekoreret individuelt, og vi har integreret vores sortiment i hele huset. Gå på opdagelse i de mange rum og få én på opleveren!

Ikon af et lille, sort hus

+1500
produkter

Med mere end 1500 varenumre på hylderne og nye one-of-a-kind produkter næsten hver uge, er der hele tiden noget nyt at komme efter. Netop fordi vores varesortiment er så skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at besøge vores online shop eller vores showroom.

Lille sort lænestol

B2B-
drive-In

Er du i nærheden, tidspresset eller ønsker du blot hurtigt at afhente dine forudbestilte varer, kører du blot til rampen og afhenter. Vores ”Click & Collect” er en meget populær og anvendt service. Det kan du trygt kaste dig ud i.

Lille sort scooter

Vi pakker
bilen for dig

Danmarks bedste lager drenge er altid friske på at hjælpe dig med at pakke bilen.  Hvis du ikke ønsker emballagen klarer de også den for dig. Nemmere bliver det vist ikke. 

Lille sort lagermand

Vi giver
gratis kaffe

Husk vi har friskbrygget kaffe på kanden og andre lækre forfriskninger. Serveres altid med et smil og til en god snak om dine ønsker.

Sort kop kaffe

Hjælp til
indretning

Hos Trademark Living tilbyder vi at hjælpe dig med din indretning. Har du brug for inspiration, nye input eller råd, så kontakt os endelig, og vi matcher dig op med en af vores indretningskonsulenter.

Lysende elpære

Lad os mødes virtuelt!

Heldigvis kan du også opleve Trademark Livings interiør- og møbelverden i vores showroom i Stilling ved Skanderborg. Du er meget velkommen til at besøge os fysisk på matriklen, men vi tilbyder nu også virtuelle møder, arrangeret af en af vores skarpe salgsrepræsentanter. Her får du en personlig, virtuel tour af Trademarks showroom, hvor vi filmer live fra showroomet med udgangspunkt i dine ønsker og behov, mens vi gladeligt deler ud af historier og anekdoter om de unikke møbler og det skæve interiør.

You just stay at your desk and let us take care of the rest!

Book en tour