one of a kind

Enjoy the ride

Unikke møbler, sjovt nips og funky lamper. Her finder du ting som kun findes i meget få eksemplarer. Så du skal være hurtig, hvis du skal have fingre i de unikke One of a Kind produkter, som kan give din indretning et unikt og mere personligt udtryk.

 

ONE OF A KIND


Slå til før det er for sent

Se videoen hvor Sandie tager dig med et smut til vores "One of a kind" univers, fyldt med upcyclede vitriner, gamle porte og døre, smukke gamle trapper og sjove og unikke nipsting.
Da I er vilde med denne kollektion, kan vi desværre ikke love at møblerne i videoen stadig kan fås, fordi der kun findes den ene af hvert produkt. Til gengæld kan vi love at vi ofte får nye sendinger af disse skønne vidundere fulde af patina og historie.

OPLEV KOLLEKTIONEN HER

YAY...(!)

Love raw patina?

NOrmal is boring

Originalt. Gammelt. Unikt.

Besøg vores 'One of a Kind' univers, hvis du også er vild med rå møbler og interiør med masser af autentisk patina!

One of a kind

Stand out from the crowd

Vil du gå all-in på den personlige stil? Så er vores populære 'One of a Kind' univers et sandt eldorado og et modigt valg.
Her finder du alt fra de smukkeste vitrineskabe til Tuk-Tuks, motorcykler og små træfigurer, der har masser af autentisk patina og fortæller en historie.
Alle er nøje udvalgte, og vi garanterer, at du ikke finder en magen til hos din nabo - der er nemlig kun én af slagsen! 

Køb nu

Vi har en evne til at finde disse "oldies but goodies" med autentisk patina, der fortæller en historie og har hjerte og sjæl.

— Annette Thormann, Indehaver af Trademark Living

keyboard_arrow_up