keyboard_arrow_up

Trademark Living Darlings

Hos Trademark Living elsker vi møbler, som har en historie. Det afspejles i vores sortiment, hvor du finder et stort antal møbler fra Indien, som har haft en funktion i private hjem, til større begivenheder eller i offentlige institutioner som f.eks. skoler, hospitaler eller endda militæret.

Andre produkter er kommet til verden mens vi har besøgt vores leverandører, hvor en lys idé febrilsk er blevet tegnet med kridt på et stengulv som var det et hulemaleri (ja, du læste rigtigt). Det er ikke hver gang, at denne forhistoriske designtilgang rammer plet. Vores skriblerier har dog resulteret i en lang række produkter, som har overlevet mange år i sortimentet, fordi både I og…nå ja os selv…, elsker deres tidløse udtryk. Det er de sidstnævnte, dette indlæg skal handle om.

Living for ”Lang Levetid”

Denne klassiske Trademark Living spisebordsstol blev produceret første gang i 2010, og er stadig den dag i dag en af vores mest solgte stole. Du har HELT SIKKERT undret dig over, hvad 'FST10'-emblemet på vores populære Living-stole egentlig betyder, og her kommer svaret:

Bogstaverne 'F' og 'S' i emblemet er ikke bare tilfældige bogstaver, som er fundet ved en omgang flaskehalsen peger på – nej, nej, de repræsenterer fornavnene på vores ejere Annette og Jans børn. Nu tænker du måske ”hvor kommer 'T'et så ind i billedet?”. Nej, 'T’et' symboliserer ikke kg-angivelsen for ton, men er derimod familiens stolte efternavn Thormann, der binder hele vores møbelcirkus sammen med en flot sløjfe.

Nu er vi så kommet til det mystiske tal '10'. Det er ikke antallet af gange, Annette og Jan har ramt tåen mod en Living-stol (selvom det også er sandsynligt), men det refererer til det gyldne år 2010, hvor den allerførste Living-stol så dagens lys. Så deeeeet…..

Se alle spisebordsstole

Thormann lampen - Made by Jan

Nogen har en skofetich, andre en lak- og læderfetich, her hos Trademark Living har vi vores egen Jan Thormann, der har en stor lampefetich. Thormann lampen er den første lampe Jan fik sat i produktion i Indien og naturligvis skulle den opkaldes efter ham!

Her 12 år efter den første sending landede på lageret er den rustikke darling stadig en af vores bestsellere, og kollektionen er kun vokset siden. I dag kan du få lampen i 2 forskellige størrelser og et bredt udvalg af farver, fra de patinerede, de gyldne, de marmorerede over de rå.

Udforsk vores sortiment

Magnumvitrineskabet – Bloggernes favorit

Dette fantastiske vitrineskab i sortlakeret jern har det hele. Stor rummelighed, hylder og glas i både front og på siderne. Magnum-skabet er lækkert som sin chokoladeovertrukne navnebror, men vi vil dog ikke opfordre jer til at tage en bid af skabet. Det er ikke pga. navnet, men dette skab er det møbel, vi har allerflest forespørgsler på fra bloggere – og det forstår vi godt. Skabet er et tidløst, råt vitrineskab med et supercool industrielt look, der tager sig flot ud i det klassiske og moderne hjem.

Udforsk vores sortiment

Karismatiske Kassi kasser og vintage Woody træfade

Kender du bare en smule til Trademark Living, ved du måske allerede, at der bag mange produkter ligger en tekst a la: ”VIGTIGT, hvert produkt er unik i farve, størrelse og finish”. Og selvom det betyder, at du ikke altid får en tro kopi af det, du har set på shoppen, er det produkter I elsker! Tag bare eksempler som vores Kassi kasser, eller vores Woody træskåle. De kan være vidt forskellige hver gang, vi får en ny sending hjem, men alligevel kan vi gang på gang melde udsolgt fordi …. ja vores bud er:

  • I er vilde med rustikke, gamle træprodukter
  • I elsker genbrug - men så alligevel, er der vel ikke nogen der ligefrem hader genbrug
  • I kan lide tanken om at der ikke er nogen andre i hele verden der har et fad eller en kasse magen til jer
  • I er så meget til produkter der er tidløse og allerede har en lang historie at fortælle
  • I synes bare at produkterne er smukke

Og derfor har vi planer om at blive ved med at få disse Trademark klassikere hjem, indtil vi har støvsuget det indiske marked for dem. Og mon ikke der er til et par måneder endnu.

 

 

Konsolborde med farverig fortid

For 15 år siden var der nok ikke mange som havde troet, at konsolborde, der tidligere har været brugt som cateringborde til store bryllupper og til offentlige begivenheder i Indien, skulle blive sådan et hit. I 2024 er de stadig en bestseller. Måske er det fordi, de er repareret på den fede rå måde med stykker af jern, måske er det fordi de kan foldes sammen, måske er det fordi man kan få matchende bænke til, måske er det fordi…[indsæt selv hvorfor du er vild med dem]. Vi synes i hvert fald, at det er festligt at tænke på, at bordene har fremvist et farverigt udvalg af retter som krydret tandoori-chicken, lækre samosas og farverige frugt og grønsager, til de lige så farverige og festklædte gæster, der er et kendetegn for indiske begivenheder.

Oplev kollektionen her

One of a kind – også kaldet “Buy now or cry later” kategorien

Vi ved godt, at One of a Kind ikke er ét bestemt produkt, men derimod en hel kategori af unikke produkter, som vi kun får hjem i ét styk. Meeeen, fordi den kollektion faktisk er et af vores ”Trademarks” (HA HA, fangede I den), synes vi helt klar også, at den skulle med i vores indlæg om Trademark Living Darlings.

Nogle af de unikke produkter der har fyldt allermest i kategorien over tid er f.eks.:

  • Gamle skønne vitrineskabe, der har lige så meget personlighed som verdens bedste mormor
  • Smukt udsmykkede døre, der kunne fortælle historier fra før din oldemor kunne nå dørhåndtaget
  • Patinerede gamle tønder, der har set flere årstider skifte, end du har set Netflix-serier,
  • Gigantiske krukker, som kunne rumme alle dine hemmeligheder (og det er sikkert ikke så lidt)
  • Vintage skibslamper, der har set flere stjerneskud end en romantisk filmfestival

Hver eneste perle i denne kategori er håndplukket og som oftest på en af vores eventyrlige ture til Indien, hvor vi altid skal et smut forbi ”yarden”, som vi dog plejer at kalde skattekammeret. Det er på disse skattejagter, vi finder alt det genbrugsguld til jer. Det er her, magien sker, og hvor vi fylder vores One of a kind kollektion med ting, der får jer kunders hjerter til at banke ekstra hurtigt. Så husk det – køb nu, eller forbered dine tårekanaler på overarbejde!

Udforsk vores sortiment