keyboard_arrow_up

Løft din indretning til næste niveau

 

Rå og innovativ indretning

Er du så heldig, at du skal i gang med at indrette en helt ny butik, en institution, et kontor eller måske trænger lokalerne i din virksomhed blot til at blive ’shinet’ op, og er du vild med den rå og industrielle stil, - så er du landet det helt rigtige sted.

Messeindretning med blikfang

"Hvis udtrykket på en messe er det rigtige fra starten, så tror jeg, man har langt større held med at lykkes"

Claus Lund Sørensen, som til dagligt er direktør for Africa Tours, stødte på Trademark Livings univers på en af Formlands messer. Han faldt med det samme for stilen, fordi ”den rimer så godt med det DNA, vi selv står for hos Africa Tours”. Sammen med Klaus fra Trademark Living fik bureauet indrettet den messestand de havde drømt om. 

Læs mere »

Portræt af Stylist Bibi Lykke

” Jeg kan altid altid altid! finde et eller andet, som tilføjer noget ekstraordinært til den indretning, jeg er i gang med.”

Når Bibi Lykke skal i gang med et større projekt, starter hun med at tjekke Trademark Livings hjemmeside ud. Her finder hun nemlig ofte møbler, der lige kan gøre den forskel, hun altid er på jagt efter. Sidst har hun brugt borde og stole til at skabe en bæredygtig og hjemlig stemning i den gamle inspektørbolig i det tidligere Vridsløselille fængsel. 

Læs mere »

indretning med wow-effekt

En leg med lys og mørke

Kan du se det for dig? Ellers synes vi du skal kaste et blik på Berit Nielsen smukke sommerhus beliggende tæt ved Houstrup ved den jyske vestkyst. Sammen med sin mand Mads har hun indrettet en perle af et sommerhus, med masser af hulestemning, helt hvide rum fyldt med effektfulde detaljer og naturlige materialer.

Læs mere »

unikt og fantastisk resultat 

”Først og fremmest handler det om, at det skal være et sted, der er rart at være.”

Knud Strange var som leder af Skanderborg Ungdomsskole, ved at være godt træt af dyre skolemøbler i krydsfiner. Så da skolerne i organisationen manglede nye møbler i opholdsområderne afsøgte han markedet og faldt for den rustikke og stemningsfyldte stil hos Trademark Living. ”Indretningen lægger op til hygge og samvær. Det er fantastisk at mærke den positive effekt på både elever og personale”, siger Knud begejstret og fortsætter, ”samarbejdet med Trademark er fortrinligt! Vores kontakt Sandie er altid lyttende og sprængfyldt med idéer”.

Find inspiration til en alternativ skoleindretning her. 


Læs mere »

Nutidigt og spændende helhedsindtryk 

”Jeg er meget tilfreds med den nye indretning”.

Henrik Mensch, som er iværksætteren og ejeren bag Volleshave Gårdbutik og Airbnb, har i noget tid gået med et ønske om at gøre noget ved indretning i den gamle fæstegårds hovedhus. Hovedhuset bruges til udlejning af Airbnb, men Henrik synes at der mangler noget sjæl og charme. Han har med succes inddraget Trademark Living i en nylig overstået indretning af gårdbutikken, og vælger derfor igen at tilbyde Trademark Living muligheden for at komme med et bud på boligindretningen.

Se resultatet her og bliv inspireret til hvordan du selv kan få stilen.

Læs mere »

Sommerhusstil med industriel kant

Forløbet har været lige som det skulle være

Hanne Peters-de Fockert driver, sammen med sin mand Dirk, 4 hundevenlige udlejningssommerhuse. Da de købte det 4. i sommeren 2021, vidste Hanne at hun gerne ville have en mere nordisk og industriel stil, og at genbrug og naturlige materialer som læder og træ skulle spille en større rolle.

Se hvordan Hanne løste den opgave med upcyclede møbler i genbrugstræ, industrielle skabe i jern, og cool rustikke lamper.

Læs mere »

EN RUSTIK OG MODERNE STIL 

Kunderne er begejstrede for indretningen

Hos ejendomsmæglerfirmaet Thorkild Kristensen er de hvide vægge og en neutral indretning, man ofte forbinder med et ejendomsmæglerkontor, byttet ud med genbrugsmøbler, upcyclet interiør og en indretning med kant, der begejstrer kunderne.

»Det er sjovt at fortælle kunderne om de gode historier bag indretningen« siger Jette Gudiksen.
Der er mange gode samtaleemner i de attraktive lokaler på havnen, der er inspirerende indrettet af møbler og tæpper i genbrugsmaterialer, upcyclet interiør og originale gamle vintage biografbænke – der alt sammen er med til at give liv til indretningen.

Læs mere »

Gennem tiden, har vi i Trademark Living fået lov til at levere interiør til indretningen af mange typer af butikker, - såsom blomsterhandlere, tøjbutikker, modebutikker, vinhandlere, indretning af mødelokaler, frisører, skønhedsklinikker og leverandører af inventar til messestande og showrooms. 

Denne erfaring vil vi naturligvis gerne dele med dig, da indretning af butikker, er en spændende proces, som måske også kan være lidt uoverskueligt. Desuden er det ofte svært at vælge stilen, men hos os er du i trygge hænder.

Vi har et bredt sortiment, der er velegnet som butiksinventar og altid med en kant. For blot at nævne nogle har vi åbne reoler, tøjstativer, opbevaringskasser, skillevægge og gamle borde, men også butiksdiske, spande, forskellige former for displays og vitrineskabe er i vores udvalg.   

Vi står klar til at inspirere og hjælpe til et nemmere, stilrent valg for dig og din type af indretning. Kontakt os allerede i dag og få inspiration og rådgivning.

Vi garanterer dig en innovativ butiksindretning, der får både dig og dine ansatte til at se frem til mandag morgen!

Lad dig inspirere

Indretning af butikker

Se hvordan vores dygtige kunder har skabt en cool indretning og deres helt egen stil, med vores utraditionelle interiørprodukter.

FLORES NÚNEZ
Blomsterbutik, Spanien
Reoler | Spiseborde | Loftlamper

DAM MARKET
Tøjbutik, Spanien
Konsolborde | Reoler | Loftlamper

Kaktus og gamle møbler foran en rå murstensvæg

NIELSENS
Tøjbutik, Danmark
Vægdekoration | Knagerækker | Knager

SOLID
Tøjbutik, Danmark
Loftlamper | Borde | Dekoration

REINKARNERET
Erhvervsindretning, Danmark
Stole | Borde | Lamper

Kontakt os og få professionel rådgivning
& indretningstips

Jan Thormann

Indehaver / Konceptansvarlig

phone +45 70 24 16 44

mail jt@trademarkliving.dk

Jan Thormann

Lone Lomborg Nielsen

Salgskoordinator

phone +45 30 38 18 05

mail ll@trademarkliving.dk

Lone Lomborg Nielsen

Mads Egbo

Salgskoordinator

phone +45 30 38 18 04

mail me@trademarkliving.dk

Mads Egbo

Sandie Cully

Salgskoordinator / Interiørkonsulent

smartphone +45 30 38 18 03

mail sc@trademarkliving.dk

Sandie Cully