RESTAURANTmøbler og inventar MED ET RÅT UDTRYK

Inventar til indretning af restaurant, hotel eller café

Imponér dine gæster og giv dem lyst til at vende tilbage med en unik indretning.

FRANSK CHARME MØDER NORDISK ENKELTHED

»Det er gode priser, alle kan være med på – og så er det bare en helt vildt flot industriel stil«. 

Restauratørerne Maiken og Christophe Daura var på udkig efter noget hyggeligt og råt inventar til deres anden franske Café Noisette, som de ville åbne i Skanderborg. De havde drevet café og restaurant i 15 år i Horsens, så parret vidste godt, hvad de ville have. De var derfor sikre på, at de havde fundet frem til de rigtige restaurantmøbler, da de så Trademark Living’s udvalg på FoodExpo messen i Herning. 

Læs mere >

Portræt af Café Allfred

»Det er fuldstændig dét her! Det er lige præcis den indretning jeg har gået og drømt om!« 

...er reaktionen på det første møde mellem Frederikke Sommer og Trademark Living, da hun tilfældigt opdager messestanden på Madværkstedet i København.
Det bliver startskuddet til, at Frederikke Sommer kan få ført sine tanker og drømme for en unik café og livsstilsoplevelse ud i virkeligheden sammen med sin mand, Allan Birk.

Læs mere >

PIFT sPISEOPLEVELSEN OP

Restaurant møbler, interiør og inventar

Vi ved ikke med dig, men når vi går ud fokusere vi næsten lige så meget på indretningen, som på maden vi spiser.

Hvad med at give dine gæster den ultimative oplevelse i flotte og anderledes omgivelser, hvor møblementet er med til at fuldende begivenheden?

Folk spørger os ofte om 'opskriften' på en hyggelig og behagelig atmosfære! Et virkelig godt råd er at udtrykke sig og skabe individualitet. Den bedste måde at sikre, at din virksomhed afspejler din personlige stil er ved at blande nyt med gammelt og smukt med slidt. Vi har rigtig mange ideer, du kan stjæle!

Med et bredt og varieret udvalg af inventar til restaurationsbrug, og med flere komfortable og stilfulde stole, rustikke borde og rå lamper at vælge imellem, har vi helt sikkert noget der vil matche temaet for din virksomhed.

Mix og match vores forskellige bordplader og stel for at finde den bedste kombination til din type event. Ved at vælge vores restaurantstole og rustikke cafeborde i bar-højde, og dermed bryde lokalet i nogle niveauer skaber du de ultimative socialisering og mingling omgivelser for dine gæster. Tjek også vores One of a Kind produkter ud, - de vil helt sikkert give din indretning et unikt og mere personligt udtryk!

BARER & DISKE

Baren er åben

Gør din næste fest eller begivenhed en man virkelig husker ved at lave din egen bar. Ønsker du en stor bar, lille bar, sportsbar eller cocktail bar, - kun fantasien sætter grænser.

Ved at "designe" din egen bar, laver du en unik og personlig oplevelse for dine gæster. Bland og match det med vores forskellige udvalg af barstole, lamper og andre sjove barartikler, så uanset hvor din bar befinder sig om det er i centrum, på landet eller i forstæderne ... så vil din bar være stedet at være!

Se vores bardiske her

gammelt skab med gitterlåger

opret et 

B2B-login

Den unikke Trademark Living kollektion er tilgængelig i vores webshop,
og vi byder altid nye ambassadører velkommen.

Hvis du er en forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende,
skal du have et B2B-login for at få fuld adgang.

Registrér dine virksomhedsoplysninger, og du vil snart være
medlem af Trademark Living familien. 

Opret Login

keyboard_arrow_up