keyboard_arrow_up

RESTAUrant- MØBLER OG inventar MED ET RÅT UDTRYK

Møbler og inventar til indretning af restaurant, hotel eller café

Kære restaurant- & caféejer

Du har styr på bøfferne, tjek på kaffeblandingerne og toptunet dit walk-in wine closet, og mangler nu bare den der sidste ting i din indretning, der gør hele forskellen på den store gastroscene…?

Så kig dig omkring i vores webshop eller besøg vores showroom.
Her kan du opleve et stort udvalg af interiørprodukter, der signalerer omtanke, innovation og personlighed. Du vil kunne fornemme en stemningsfuld, rustik og unik stil - altid med funktionalitet i tankerne. 

”Vi er superglade for det udtryk og den stil, vi har skabt i destilleriet. Møblerne fra Trademark Living har givet lige præcis den stemning, vi håbede på”. 

Trademark Living er ikke et nyt bekendtskab for Pernille Lundgaard, der er den ene halvdel af ejerne bag Marskdestilleriet på Rømø. Derfor var hun heller ikke i tvivl om, at det var der, hun skulle finde de møbler, der manglede til indretningen af det nye destilleri.  


Læs mere »

NORDISK HYGGE I LOKAL COMFORT STORE/COFFEE SHOP

”Jeg forelskede mig hovedkulds i kombinationen af naturlige materialer, vintagestilen, cool møbler og udstrålingen af kvalitet”

Alexandra Stein fortæller om sit første møde med Trademark Living på Nordstil messen i Hamborg i 2022. Et møde der bl.a. gav hende sit første Wow-moment i butikscaféen, og som gør, at hun nu, udover brugskunst og lækkerier i butiksdelen, også sælger små og større møbler til private kunder.

Læs med og find ud af hvordan dette hænger sammen.   


Læs mere »

Interview med iværksætter bag Nordjyllands nye attraktion.

”Jeg kunne se, at Trademark Living havde forstand på at indrette, og heldigvis kunne de stå for hele indretningen af restauranten og keramikværkstedet”

Kim Godiksen fortæller om et af sine nyeste store projekter, et stort aktivitetsområde med masser af muligheder for at være aktive med venner og familie med dertilhørende café og keramikværksted. Kim valgte at udlicitere indretningen af café, bar og keramikværksted til Trademark Living.

Læs med og bliv inspireret til dit næste projekt.  


Læs mere »

Interview med iværksætteren og ejeren af Volleshave gårdbutik

”Trademark Livings møbler passer perfekt ind i vores gårdbutikskoncept med servering"

Da Henrik Mensch og hans team bag Volleshave gårdbutik første gang støder på Trademark Living på Formland messen i Herning i sommeren 2021, kan han endelig komme videre med ideen om at indrette den hidtidige vinbutik til et gårdbutik koncept med servering og mad ud af huset. 


Læs mere »

Varm atmosfære med et industrielt twist

”Ahmet havde slet ikke forudset den store forandring, men han var meget begejstret for resultatet”

Helena Magnusson fortæller stolt om sit seneste projekt hvor varme toner, industrielle detaljer og stole i læder sætter stilen. En fuldstændig renovering af Pizzeria Luna i hjembyen Borlänge i Sverige. Helena stod for hele projektet inklusiv idéudvikling, indkøb af møbler og hyring af malere. Se resultatet af projektet, og bliv inspireret til dit næste indretningsprojekt.

Læs mere »

PORTRÆT AF INDRETNINGSKONSULENT JESSICA ERIKSSON

"Jeg glæder mig til at byde nye kunder velkommen i dette fantastiske miljø."  

Jessica Eriksson møder Trademark Living på Formex messen i 2011, og falder pladask for de recyclede og upcyclede møbler, det cool mix af gammelt og nyt, og den måde Trademark Living formår at blande materialer som f.eks. jern og læder. Siden har hun indrettet et utal af restauranter og caféer, med bl.a. udgangspunkt i den rå og rustikke stil, som hun er så begejstret for. Læs mere om det sidste nye store projekt - Et kontorhotel i Uppsala i to plan som fungerer som kontor, co-work og eventspace. 

Læs mere »

FRANSK CHARME MØDER NORDISK ENKELTHED

"Det er gode priser, alle kan være med på – og så er det bare en helt vildt flot industriel stil." 

Restauratørerne Maiken og Christophe Daura var på udkig efter noget hyggeligt og råt inventar til deres anden franske Café Noisette, som de ville åbne i Skanderborg. De havde drevet café og restaurant i 15 år i Horsens, så parret vidste godt, hvad de ville have. De var derfor sikre på, at de havde fundet frem til de rigtige restaurantmøbler, da de så Trademark Living’s udvalg på FoodExpo messen i Herning. 

Læs mere »

PIFT sPISEOPLEVELSEN OP

Restaurant møbler, interiør og inventar

Vi ved ikke med dig, men når vi går ud fokusere vi næsten lige så meget på indretningen, som på maden vi spiser.

Hvad med at give dine gæster den ultimative oplevelse i flotte og anderledes omgivelser, hvor møblementet er med til at fuldende begivenheden?

Folk spørger os ofte om 'opskriften' på en hyggelig og behagelig atmosfære! Et virkelig godt råd er at udtrykke sig og skabe individualitet. Den bedste måde at sikre, at din virksomhed afspejler din personlige stil er ved at blande nyt med gammelt og smukt med slidt. Vi har rigtig mange ideer, du kan stjæle!

Med et bredt og varieret udvalg af inventar til restaurationsbrug, og med flere komfortable og stilfulde stole, rustikke borde og rå lamper at vælge imellem, har vi helt sikkert noget der vil matche temaet for din virksomhed.

Mix og match vores forskellige bordplader og stel for at finde den bedste kombination til din type event. Ved at vælge vores restaurantstole og rustikke cafeborde i bar-højde, og dermed bryde lokalet i nogle niveauer skaber du de ultimative socialisering og mingling omgivelser for dine gæster. Tjek også vores One of a Kind produkter ud, - de vil helt sikkert give din indretning et unikt og mere personligt udtryk!

BARER & DISKE

Baren er åben

Gør din næste fest eller begivenhed en man virkelig husker ved at lave din egen bar. Ønsker du en stor bar, lille bar, sportsbar eller cocktail bar, - kun fantasien sætter grænser.

Ved at "designe" din egen bar, laver du en unik og personlig oplevelse for dine gæster. Bland og match det med vores forskellige udvalg af barstole, lamper og andre sjove barartikler, så uanset hvor din bar befinder sig om det er i centrum, på landet eller i forstæderne ... så vil din bar være stedet at være!

Se vores bardiske her »