SKABE & REOLER

Med vitrineskabe, kabinetter eller reoler fra Trademark Living, kan du udstille og opbevare bøger, service, kunstgenstande – eller lige præcis det, som du har brug for at opbevare. Sortimentet indeholder en lang række forskellige typer af skabe i forskellig stil og materiale fra jern til træ til læder.
Trademark Living har alt inden for skabe og reoler: vitrineskabe, jernskabe, kabinetter, reoler på hjul, vægreoler & hylder og reoler. Uanset hvilken type opbevaringsløsning du søger, kan du finde den her.

Alle priser er ekskl. moms

Trademark Living vitrineskabe
Med et vitrineskab fra Trademark Living kan du opbevare eller udstille service, bøger, kunstgenstande eller andre ting, som du gerne vil glæde dig over at se på hver dag. Vores sortiment rummer vitrineskabe i forskellige stilarter, forskellige materialer og forskellige størrelser, så det er muligt at finde det vitrineskab, som passer ind i netop din indretning. Vores vitrineskabe fås i både jern og træ, og med eller uden glas. Mange af vores vitrineskabe er One of a Kind – de er originalt gamle, unikke, håndplukkede og med flot patina.

Trademark Living jernskabe
Hvis du er på jagt efter et super moderne skab i jern i industriel stil, er du kommet til det rette sted. Trademark Livings skabe i jern er cool og passer perfekt ind i en rå og moderne indretning. Flere af vores rå jernskabe originalt gamle og industrielle, er er perfekte som opbevaringsløsning til dem som elsker møbler, der skaber kontrast i indretningen.

Trademark Living kabinetter
Fremhæv eller opbevar bøger, nips og kunstgenstande i et kabinet, vægskab eller montre fra Trademark Living. I sortimentet finder du skabe i mange stilarter og størrelser, udført i forskellige materialer.
Vores maskuline rå jernskabe med glaslåger har et industrielt look, som skaber kant, og samtidigt passer ind i den stilrene og minimalistiske indretning. Hvis din indretning savner et mere kreativt element anbefaler vi vores upcyclede originalt gamle produkter. Eksempelvis vægskabe lavet af gamle benzindunke og skabe lavet af gamle spillemaskiner – de er helt unikke og uimodståelige. Sortimentet rummer en del kabinetskabe, der er One of a Kind. Skabene har flot patina, og vi garanterer, at du ikke finder andre magen til.

Trademark Living vægreoler & hylder
Hvis du søger æstetisk og praktisk vægopbevaring, er du kommet til det rette sted. En fin hylde på væggen skaber plads til billeder og dekorationer, og kan også bruges til opbevaring for eksempel i køkkenet eller på badeværelset.
Sortimentet af vægreoler og hylder rummer store og små hylder i materialer som læder, jern og træ. Hylderne er stilrene og enkle i udtrykket, og understreger samtidigt en rå og industriel indretning.

Trademark Living reoler
Med en reol fra Trademark Living har du et praktisk og godt møbel med plads til opbevaring, og samtidigt har du et møbel, som skaber en hyggelig stemning i rummet. Reolerne er lavet i jern og træ, og har et spændende industrielt look i jern og træ. De rå og stilrene jernreoler kan med fordel bruges som skillevægge, hvis man ønsker at bryde rummet op i mindre områder for at skabe mere hygge.

keyboard_arrow_up