SKABE & REOLER

Med vitrineskabe, kabinetter eller reoler fra Trademark Living, kan du udstille og opbevare bøger, service, kunstgenstande – eller lige præcis det, som du har brug for at opbevare. Sortimentet indeholder en lang række forskellige looks, og skabene kan købes i materialer som jern, træ eller læder.
Trademark Living har alt inden for skabe og reoler: vitrineskabe, jernskabe, kabinetter, reoler på hjul, vægreoler- og hyldereoler.
Uanset hvilken type opbevaringsløsning du søger, kan du finde den her.

Alle priser er ekskl. moms

Trademark Living vitrineskabe
Vitrineskabene fra Trademark Living er ideelle til at opbevare eller udstille service, bøger, kunstgenstande eller andre ting, som du gerne vil glæde dig over at se på hver dag. Vores sortiment rummer vitrineskabe i forskellige stilarter, forskellige materialer og forskellige størrelser, så det er muligt at finde det vitrineskab, som passer ind i netop din indretning. Vores vitrineskabe fås i både jern og træ, og med eller uden glas. Mange af vores vitrineskabe er One of a Kind – de er gamle, unikke, håndplukkede og med flot patina.

Trademark Living jernskabe
Hvis du er på jagt efter et super moderne jernskab i industriel stil, er du kommet til det rette sted. Trademark Livings skabe i jern er cool og passer perfekt ind i en rå og moderne indretning. Flere af skabene i sortimentet er rå, originale og gamle industrisjernskabe, der er perfekte som opbevaringsløsning til dem som elsker møbler, der skaber kontrast i indretningen.

Trademark Living kabinetter
Fremhæv eller opbevar bøger, nips og kunstgenstande i et kabinet, vægskab eller montre fra Trademark Living. I sortimentet finder du skabe i mange stilarter og størrelser, udført i forskellige materialer.
Vores maskuline og rå jernskabe med glaslåger har et industrielt look, som skaber kant, og samtidigt passer ind i den stilrene og minimalistiske indretning. Hvis din indretning savner et mere kreativt element, anbefaler vi vores upcyclede genbrugsprodukter. Du kunne eksempelvis vælge vægskabe, som er lavet af gamle benzindunke, eller måske et af skabene som er lavet af gamle spillemaskiner – de er helt unikke og uimodståelige. Vores sortiment rummer en del kabinetskabe, der er One of a Kind. Skabene har flot patina, og vi garanterer, at du ikke finder andre magen til.

Trademark Living vægreoler & hylder
Hvis du søger æstetisk og praktisk vægopbevaring, er du kommet til det rette sted. En fin hylde på væggen skaber plads til billeder og dekorationer, og kan også bruges til opbevaring for eksempel i køkkenet eller på badeværelset.
Sortimentet af vægreoler og hylder rummer store og små hylder i materialer som læder, jern og træ. Hylderne er stilrene og enkle i udtrykket, og understreger samtidigt en rå og industriel indretning.

Trademark Living reoler
Med en reol fra Trademark Living har du et praktisk og godt møbel med plads til opbevaring, og samtidigt har du et møbel, som skaber en hyggelig stemning i rummet. Reolerne er lavet i jern og træ, og har et spændende industrielt look. De rå og stilrene jernreoler kan med fordel bruges som skillevægge, hvis man ønsker at bryde rummet op i mindre områder for at skabe mere hygge.

keyboard_arrow_up