ONE OF A KIND

Alle priser er ekskl. moms

One of a Kind genbrugsinteriør og rå unika møbler med patina

I vores One of a Kind univers finder du håndplukket genbrugsinteriør, som alle er nøje udvalgte unikaer – der findes kun én af hver. Møblerne, som håndplukkes i Indien, har sjæl og hver deres personlighed. De har alle levet et langt liv og har hver deres unikke historie, som man kan se afspejlet i den autentiske patina og den originalt gamle stil.
One of a Kind er genbrug med kant i rå og naturlige materialer, og sortimentet ændrer sig hele tiden – du skal handle hurtigt og turde tage en chance, hvis du vil eje et One of a Kind-produkt.

Unika dekoration

Trademark Livings One of a Kind dekorationer er fulde af patina og har en rustik stil. Du kan vælge en dekoration i lige netop den størrelse, som er oplagt i dit hjem. Vælg en gammel indisk tuktuk, hvis du ønsker et element i indretningen, som i høj grad vil tiltrække sig opmærksomhed. En stor dekoration er oplagt som blikfang på en restaurant eller café. Ønsker du en mindre dekoration er der rig mulighed for at vælge en original indisk stenfigur af Ganesha eller Buddha, et gammelt anker, eller et gammelt tinskilt. Der er dekorationer for enhver som holder af vintage og rustikke produkter. Hvis du er på jagt efter en helt speciel vægdekoration kan du vælge en Bollywoodplakat som emmer af eventyr og mystik.

Udskårne gamle træfigurer

Hvis du er på udkig efter en pyntefigur i træ til din indretning, er det oplagt at vælge en One of a Kind-træfigur fra Trademark Living. Vores figurer i træ er alle unikaer og originalt gamle. Figurerne findes i forskellige størrelser, farver og finish, og med hver deres personlighed og unikke udtryk. Hvis du ønsker en træfigur, som virkelig skiller sig ud og drager opmærksomheden, kan du vælge en høj træfigur på 120 cm, som er autentisk, originalt gammel og hyggelig. Trademark Livings små indiske træfigurer og udskårne masker med patina passer ind i de fleste hjem, og vil med sikkerhed få smilet frem og bringe godt humør.

Gamle patinerede vitrineskabe

Med et vitrineskab fra Trademark Living kan du på en elegant måde udstille eller opbevare service, bøger eller nips på en flot måde. Vores One of a Kind vitrineskabe findes i forskellige stilarter, med og uden glas, og i forskellige materialer som træ og jern. Vitrineskabene er alle originalt gamle og skiller sig ud med den afskallede maling og det patinerede look, som bringer en rustikhed ind i din indretning.
Et vitrineskab er oplagt i de fleste rum, hvor du ønsker mere plads til opbevaring – du kan ligeså godt opbevare dine ejendele på en æstetisk og moderne måde, som samtidigt vækker opsigt.

Gamle patinerede kabinetskabe

Fremhæv dine nipsgenstande i et råt og originalt gammelt kabinetskab fra Trademark Living. Hver enkelt One of a Kind-trækabinet er unikt, og udstråler en interessant rustikhed. Kabinetskabene fås i forskellig stil og farve, eksempelvis kan du vælge et støvet grønt eller støvet blåt trækabinet med afskallet maling. Hvert enkelt trækabinet er helt sit eget, og det er spændende at udvælge det helt særlige kabinet, som matcher din personlighed og unikke smag.

Gamle tønder og værktøjskasser


Hvis du er på jagt efter unikt interiør til din indretning er det oplagt at vælge en gammel rustik tønde med finde detaljer og et markant udtryk. Trademark Livings One of a Kind-tønder i jern er mellem 83 cm og 95 cm høje, og er alle forskellige fra hinanden med deres forskellige udsmykninger og finish. Tønderne kan du bruge som pynteelement i din indretning, og de kan også bruges til at opbevare og skjule legetøj, sengetøj eller lignende.
Er du på udkig efter en mindre pyntegenstand i samme industrielle stil, kan du vælge en gammel værktøjskasse med slidt patina. I en originalt gammel One of a Kind-værktøjskasse kan du opbevare småting som eksempelvis sygrej eller andre hobbyting.

Jernskabe og retro lockers

Den industrielle boligindretningsstil er moderne og interessant, og et cool og maskulint jernskab passer perfekt ind i netop denne stil. De rustikke One of a Kind-jernskabe fra Trademark Living er unikaer, og skiller sig ud fra hinanden ved at variere i farve og finish. Nogle af jernskabene er matte, andre er shiny, og andre igen har spejle på lågerne. Et jernskab, jernkabinet eller locker er fyldt med unikhed og personlighed og vil i høj grad tiltrække sig positiv opmærksomhed i dit hjem.

Gamle døre & porte

Understreg din personlige stil med en cool One of a Kind dør eller port fra Trademark Living, der bryder indretningen op og giver sit helt eget udtryk. De originalt gamle porte og døre er vidt forskellige og er udført i primært jern og træ. Portene og dørene giver et fantastisk udtryk med deres originalt gamle indiske stil med udsmykninger, glasruder og afskallet maling. Udvalget af foldedøre kan bruge stil at dele rummet op, for at skabe et ekstra element at hygge. Portene og dørene kan bruges som en helt unik vægdekoration i et råt gammelt retrolook.

Rå industrielle gulvlamper og gamle skibsprojektører

​Hos Trademark Living er One of a Kind gulvlamperne, ud over at være praktiske, små kunstværker i sig selv. Vores gulvlamper har et industrielt og råt udtryk, og flere af gulvlamperne er kæmpe store og iøjnefaldende. Eksempelvis rummer sortimentet originalt gamle skibsprojektører og skibslamper. Til dig der ønsker en rå indretning i en industriel stil, er en stor projektørlampe fra et gammelt skib super cool. Skibsprojektøren kræver meget plads men er industrielt design når det er bedst.

Gamle krukker

Hvis du ønsker at dekorere dit hjem, kontor, restaurant, café eller klinik på en hyggelig måde, kan du vælge en One of a Kind krukke fra Trademark Living. Vores krukker varierer i størrelse og materialer, så du har mulighed for at vælge netop den krukke som passer til dig. Krukkerne fra Trademark Living er originalt gamle og tilfører en særlig stemning og atmosfære til din indretning.

Oplev One of a Kind produkter hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store og skiftende sortiment af unikke One of a Kind produkter er du altid velkommen til at besøge vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg, hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Venligst ring inden besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for.

keyboard_arrow_up