BORDE
- Søger du ny inspiration til boligen?

Et spisebord er en stor del af en indretning (måske) den vigtigste del. Det er et samlingspunkt socialt, arbejdsmælssigt og kreativt.  Vi leverer noget for enhver smag og har et stort udvalg i både nye borde og vintageborde.
Om det er et rustikt spisebord, et smukt konsolbord eller et lækkert unika bakkebord finder du helt sikkert et godt bud her.

Alle priser er ekskl. moms

Er du på udkig efter et rundt spisebord, bar bord, et langbord eller brugt spisebord til restaurant indretning?
Med et bredt og varieret udvalg af inventar til restaurationsbrug, og med flere komfortable, solide og stilfulde cafestole, industrielle spisestuestole med armlæn, rustikke brugte borde, restaurant borde, bar borde, langborde eller spiseborde og rå industrielle lamper og industrielle møbler at vælge imellem, har vi helt sikkert noget der vil matche temaet for din virksomhed.
Mix og match vores forskellige cafebordplader og cafebordstel for at finde den bedste kombination til din type event. Ved at vælge vores restaurantstole og rustikke cafeborde i bar-højde, og dermed bryde lokalet i nogle niveauer skaber du de ultimative mingling omgivelser for dine gæster.
Hos os kan du også købe små konsolborde, sofaborde, rulleborde, bakkeborde, lampeborde, sideborde til fx dagligstuen eller badeværelset.

keyboard_arrow_up