BORDDÆKNING
- Dæk op med rustik charme

Her på siden finder du et unikt udvalg af skåle, krus, kander, serveringsfade, glas og bestik der giver en borddækning udover den sædvanlige.
Top borddækningen med vores runde jute dækkeservietter og giv dit personlige præg, der altsammen bidrager til den hyggelige stemning.
 

 

Alle priser er ekskl. moms

BORDDÆKNING MED GOD SAMVITTIGHED TIL ENHVER LEJLIGHED

Vil du finde inspiration til en kreativ borddækning? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Trademark Living elsker vi at mikse gammel og nyt. Vi har et unikt udvalg af skåle, krus, kander, serveringsfade, glas og bestik. Hvor nogle af vores drikkeglas og glaskander er lavet af genbrugsglas. Giv din borddækning et personligt og unikt touch.

Uanset om du skal dække bord til forskellige begivenheder og anledninger, så har vi måske løsningen på det, da vores produkter passer til enhver lejlighed. Her kan du finde inspiration til borddækning til konfirmation, borddækning til bryllup, borddækning til barnedåb eller borddækning til jul/juleaften. Vores udvalg af borddækning er fuld rustet med charme, som bestemt vil bidrage til den hyggelige stemning.

keyboard_arrow_up