BORDDÆKNING

Skal du have gæster, eller måske holde fest? Så har du helt sikkert også overvejet, hvordan bordet skal dækkes. Er din stil nordisk og rustik, og kan du lide den nye tendens med at mikse og matche flere farver i dit keramik stel, så er Trademark Livings udvalg helt sikkert noget for dig.

Her på siden finder du et lækkert udvalg af keramik tallerkner, -skåle og -krus med en smuk mat håndglasering, der gør hvert produkt unikt. Desuden finder du kander og glas produceret i genbrugsglas i skønne farver, der kan bidrage til en stemningsfyldt borddækning.

Sæt dit personlige præg på borddækningen med vores runde jute dækkeservietter eller vores bestikposer i læder, der alt sammen bidrager til den hyggelige og rustikke stemning.

 

Alle priser er ekskl. moms

BORDDÆKNING MED GOD SAMVITTIGHED TIL ENHVER LEJLIGHED

Vil du finde inspiration til en kreativ borddækning? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Trademark Living elsker vi at mikse gammelt og nyt. Vi har et unikt udvalg af kander, glas og dækkeservietter, samt keramik tallerkner, -skåle, -krus og den skønneste mini stegeso. Vores drikkeglas og glaskander i serien Isador er lavet af genbrugsglas. Giv din borddækning et personligt og unikt touch.

Uanset om du skal dække bord til forskellige begivenheder og anledninger, til hverdag eller fest, så har vi måske løsningen på det, da vores produkter passer til enhver lejlighed. Her kan du finde inspiration til borddækning til konfirmation, borddækning til bryllup, borddækning til barnedåb eller til din jule borddækning. Vores udvalg til din borddækning er fyldt med rustik charme, som bestemt vil bidrage til den hyggelige stemning omkring bordet.

DÆK DIT BORD MED ORGANISKE FORMER

Butler keramik tallerkner og -skåle fra Trademark Living har en skøn organisk form, der passer rigtigt godt ind i den nordiske og rustikke stil. Samtidig skiller det sig lidt ud til i forhold til de mere traditionelle runde eller ovale tallerkner og skåle. Du kan sagtens bruge keramik tallerknerne som serveringsfade, evt. med en kop eller skål på. Det bløde skandinaviske design vil tilføre en harmoni i din borddækning. Du kan også vælge keramik tallerknerne i flere forskellige farver, eller blande farverne på tværs af alle produkterne. Keramik skålene og resten af keramik stellet kan desuden sagtens blandes med keramik i andre farver og design, hvis du gerne vil have at der sker lidt mere.

HÅNDGLASERET KERAMIK

Hver keramik tallerken, -skål og -krus er håndglaseret. Glasuren er reaktiv, hvilket betyder at farveintensiteten vil variere, ligesom mængden af nister er forskellig på hvert keramik produkt. Du finder derfor ikke to dele, der er helt ens. Det er ikke en fejl, men et særkende for håndlavede glasurer.

Den flotte, matte glasur i serien fremhæver stentøjets nuancer. Ridser og skæremærker vil kunne ses med tiden. Dette er ikke en fejl.

NORDISKE NUANCER TIL DIN BORDDÆKNING

Elsker du også et smukt dækket bord, uanset om du er vært eller gæst? Med Trademark Livings keramik tallerkner, skåle og krus i tre smukke nordiske nuancer kan din borddækning få et personligt og rustikt præg. Keramik stellet fås i en flot grå, en skøn gråbrun samt en smuk grøn farve. De tre farver komplimenterer hinanden på smukkeste vis, og vil du følge tidens tendens, skal du endelig mikse stellet på kryds og tværs. For at skabe sammenhæng i din borddækning kan du holde resten af bordet i samme nordiske toner som stellet.

HÅNDGLASERET KERAMIK

Hver keramik tallerken, -skål og -krus er håndglaseret. Glasuren er reaktiv, hvilket betyder at farveintensiteten vil variere, ligesom mængden af nister er forskellig på hvert keramik produkt. Du finder derfor ikke to dele, der er helt ens. Det er ikke en fejl, men et særkende for håndlavede glasurer.

Den flotte, matte glasur i serien fremhæver stentøjets nuancer. Ridser og skæremærker vil kunne ses med tiden. Dette er ikke en fejl.

NORDISKE NUANCER TIL DIN BORDDÆKNING

Elsker du også et smukt dækket bord, uanset om du er vært eller gæst? Med Trademark Livings keramik tallerkner, skåle og krus i tre smukke nordiske nuancer kan din borddækning få et personligt og rustikt præg. Keramik stellet kommer i en flot grå, en skøn gråbrun samt en smuk grøn farve. De tre farver komplimenterer hinanden på smukkeste vis, og vil du følge tidens tendens, skal du endelig mikse stellet på kryds og tværs. For at skabe sammenhæng i din borddækning kan du holde resten af bordet i samme nordiske toner som stellet.

GENBRUGSGLAS - DÆK BORD MED TANKE PÅ KLIMAET

Hos Trademark Living kan du være med til at skåne miljøet og købe dine drikkeglas i genbrugsglas. Både kander og drikkeglas i serien Isador er lavet i 100 % genbrugsglas i tre smukke og matchende farver. Server kølige drinks til dine gæster i de smukke farvede glas og kombiner med en af de skønne kander. Hop med på klimabølgen og køb dine nye glas med tanke på miljøet.

SÅDAN KAN DU BEHANDLE KERAMIKKEN FRA TRADEMARK LIVING

Keramik tallerkner, - skåle og -krus samt mini stegeso tåler alt sammen at komme i både opvasker og industriopvasker. Du kan desuden putte keramik stellet i fryseren ned til minus 20 grader og alt den håndlavede keramik kan også gå i ovnen op til 220 grader.

keyboard_arrow_up