keyboard_arrow_up

MØBLER I JERN, LÆDER OG TRÆ

Sådan tilføjer du rå og maskuline møbler i din indretning.

Ved Ajstrup Strand mellem Aarhus og Hou ligger Volleshave gårdbutik og Airbnb. Henrik Mensch er ejer af stedet og der er sket rigtigt meget siden han overtog de gamle bygninger for 2 år siden. Henrik har i forbindelse med indretningen af gårdbutikken allerede benyttet sig af Trademark Livings erfaring med butiksindretning og han kender derfor den rå og maskuline stil Trademark Livings møbler kan tilføje, og han kan godt lide møblerne i jern, læder og træ.

Nu er turen så kommet til indretningen af hovedhuset. Ejendommen, som bruges til Airbnb, er indrettet lidt sporadisk, og selvom værelserne fungerer fint hver for sig, savner han et samlet lækkert helhedsindtryk. Han synes, at huset med de lækre sildebensgulve og stuklofterne mangler noget modspil og charme. Soveværelserne fremstår noget bare med de hvide vægge, og de er ikke specielt hyggelige, og han savner noget maskulinitet og sjæl i de større opholdsrum.

”Jeg er meget tilfreds med den nye indretning. Der er kommet et mere nutidig og spændende helhedsindtryk. Et ekstra plus er det, at hovedhuset nu hænger meget bedre sammen med stilen i gårdbutikken, og jeg synes, at ideen med at hænge fotografier fra gårdbutikken op i udlejningsejendommen fungerer fantastisk.”

Læs interviewet med Henrik Mensch og se de cool indretningsløsninger i Volleshave gårdbutik her

 

SNUP STILEN

5 tips fra Trademark Livings stylist Klaus Ørnskov:

  1. I stedet for at vælge én stor lampe til hallen, så vælg en gruppe af de samme lamper i forskellige størrelser for at skabe dynamik og wow-effekt.
  2. Husk at belysningen er en vigtig del af indretningen. Skab den atmosfære du ønsker ved at dæmpe eller give gas på styrken. Hvis ikke du har en lysdæmper, kan den rigtige pære give dig, det lys du ønsker.
  3. Gå efter at få integreret noget råt interiør i de store polerede stuer med stuk og sildebensparket. Det kan noget helt specielt.
  4. Gruppér gerne nips i små stilleben for at give liv og atmosfære.
  5. Hvis du mangler noget til væggene, giver det en vildt fed effekt at tage (evt. sort/hvid) fotografier af omgivelserne og få lavet skilte eller plakater, som kan give rummene mere liv. 

 

Bænke

Lav en hyggelig læsekrog med en autentisk bænk. Tilføj gerne lammeskind eller læderhynder for ekstra komfort

Køb nu

loungestole

Skab et cool og behageligt loungeområde med loungestole i læder. Tilføj et sidebord til kaffekoppen, krimien eller stearinlyset.

Køb nu

loftslamper

Moonlight lamperne giver det smukkeste lys, og hænges de i en gruppe som her, hvor der er højt til loftet, giver det et helt specielt indtryk. Tilsæt en cool LED pære for ekstra effekt.

Køb nu

Rulleborde 

Brug et lækkert rullebord som barbord til at give din indretning noget ekstra kant. Et ekstra plus er at det kan flyttes rundt efter behov. 

Køb nu

vægdekoration

Pift din indretning op med en flot og unik gammel træform. Trademark Livings træforme er alle unikke og har deres oprindelse i Indien. 

Køb nu

Kasser

De gamle murstensforme er ideelle til opbevaring af mange ting, f.eks. til håndsæbe som her. Et ekstra plus er, at de også tilføjer noget varme og rustikhed til din indretning.

Køb nu

Krukker

Gå på opdagelse i vores store udvalg af krukker og hængekrukker. Tilføj grønne planter, og skal det være ekstra nemt, findes der heldigvis mange flotte kunstige eller tørrede planter på markedet.

Køb nu

Puder 

Tilføj ekstra hygge i soveværelset med lækre, bløde puder. De her i ruskind har et eksklusivt og nordisk udtryk, og de findes i 3 lækre farver og størrelser.

Køb nu

Spejle

Brug et stort spejl til få et rum til at synes større end det er. Du finder masser af industrielle og rustikke udgaver af spejle i sortimentet.

Køb nu