keyboard_arrow_up

TRÆET I FOKUS

Genbrugstræ ♻

Genbrugstræ er ren win-win for både kunder og klima. Ikke nok med, at træ har evnen til at holde sig i flere generationer, så er klimaregningen for det brugte træ i forvejen betalt. Men ligesom for os mennesker, så sætter tid og brug også sine spor i træet. Store mængder slidte møbler, døre, trækasser m.m. bliver smidt ud, når malingen begynder at skalle af, eller et bordben knækker.
Selve træet fejler dog i bund og grund ingenting – tværtimod giver lidt slid det rustikke look, som så mange af vores kunder efterspørger.
Er du selv på jagt efter et lækkert cafébordsofabord, eller andet interiør i genbrugstræ, så tag et kig i vores webshop.

REDUCE // REUSE // RECYCLE

Genbrugstræ - træ med omtanke 

For os her hos Trademark Living, kommer respekt for Jordens ressourcer, som en helt naturlig forlængelse af vores passion for vintage og genbrug.

Træ er et helt igennem fantastisk materiale, som i de rigtige hænder kan formes til noget ekstraordinært. Men selvom vi er helt vilde med at arbejde med træ, så glemmer vi ikke, at træer tjener andre og vigtigere formål i det globale økosystem. Godt træ er derfor en dyrebar ressource, som skal produceres og bruges med omtanke. I bestræbelserne på at minimere vores klimaaftryk mest muligt, gør vi vores bedste, for at tænke klimavenligt hele vejen fra det øjeblik, hvor en skæv produktidé opstår, og helt frem til det færdige produkt forlader vores lager.

Én af de led i produktionsfasen, hvor vi forsøger at være særligt opmærksomme på det klimaftryk som vi efterlader, er under udvælgelsen af materialer til vores produktioner i træ. Nye Trademark Living produkter i træ fremstilles udelukkende af langtidsholdbare træsorter – også kendt som ’hårdttræ’. Hårdttræ er kendetegnet ved flotte åretegninger og knaster, som giver produkterne et naturligt og unikt look.

Læs mere >>

Papmaché

Papirets genfødsel

Har du en forkærlighed for genbrug og rustikt interiør i organiske former? I så fald, vil du elske vores produktserier i skøn papmaché. 

Produkterne er formet i Indien, hvor papmaché siden det 14. århundrede er blevet brugt til både smukke dekorationer og brugsgenstande. Alle Trademark Livings papmaché-produkter er håndlavede, og består af genbrugspapir og naturmaterialer, hvilket giver hvert produkt en organisk asymmetri og unik overfladestruktur.

Når du går på opdagelse blandt vores papmaché-produkter, finder du en blanding af nyproduktioner, som f.eks. vores flotte loftslamper, og autentiske krukker og skåle, som tidligere har været brugt i indiske husholdninger til dekoration eller opbevaring af ris, linser, majs eller korn.

fØDT PÅ NY

EN REINKARNATIONSPROCESS 

Reduce, recycle, Reincarnate ♻

Genbrug af ressourcer

Selv det, som ikke kan reddes, kan genbruges eller gentænkes. En del af vores sortiment er produceret i genbrugsmaterialer som f.eks. træ, glas og papmaché af gammelt papir, mens andre produkter er originale genstande, som med lidt kreativitet og godt håndværk er blevet upcyclet og reinkarneret som rustikt interiør.

Vælg interiør med en historie

Genbrugsmøbler og inventar