SPEJLE

Nyd dit eget spejlbillede i vores rå spejle der har kant og et maskulint udtryk. Vi har flere forskellige størrelser og former, og med både gulvspejle og vægspejle er der rig mulighed at gøre indretningen mere personlig. Har du brug for mere plads kan du visuelt trylle ekstra kvadratmeter frem, da spejle får dit rum til at virke større end det er.

Alle priser er ekskl. moms

Kan vi friste dig med vores spejle i industrielt look?

Trademark Living er kendt for at sælge produkter med råt og industrielt look. Vores spejle har, trods deres forskellige former, et fælles udtryk, rå og industriel. Uanset om du leder efter runde spejle, badeværelsesspejle, gulvspejle eller makeup spejle så har Trademark Living sørget for at du finder netop dét, du mangler. Vi har designet alle vores spejle med omhu, så det passer til enhvers stil.

Rundt spejl

Runde spejle er både klassiske, tids løse og elegante. Gå på opdagelse og se de forskellige runde spejle. Vi har et unikt sortiment af runde spejle, både i klassisk design og industriel råt design.

Entrespejl 

Har du en smal entré er et vægspejl en god ide til at skabe illusionen af plads og luft. Spejlet forvandler nemlig din entré, så det føles større. I vores sortiment finder du spejle i forskellige højder og former, alt efter dit behov. Finder du ikke det du leder efter, er vores salgsafdeling klar til at hjælpe dig.

 

keyboard_arrow_up