keyboard_arrow_up

FRANSK CHARME MØDER NORDISK ENKELTHED

»Det er gode priser, alle kan være med på – og så er det bare en helt vildt flot industriel stil«.


Restauratørerne Maiken og Christophe Daura var på udkig efter noget hyggeligt og råt inventar til deres anden franske Café Noisette, som de ville åbne i Skanderborg. De havde drevet café og restaurant i 15 år i Horsens, så parret vidste godt, hvad de ville have. De var derfor sikre på, at de havde fundet frem til de rigtige restaurantmøbler, da de så Trademark Living’s udvalg på FoodExpo messen i Herning. »Det er gode priser alle kan være med på – og så er det bare en helt vildt flot industriel stil, der passer godt til vores koncept« siger Maiken Daura.

Et par besøg i showroomet
Vejen blev lagt forbi det 500 m2 store showroom i Skanderborg et par gange. »Det har været nemt og godt at komme forbi og se showroomet. Vi så hele udvalget og blev inspireret. Det betyder noget at se produkterne i virkeligheden« siger Maiken Daura. »Og Sandie Cully har givet en super personlig service. Virkelig. Hun har været til stor hjælp og forstod vores ønsker og behov« siger Maiken glad.

Autentisk fransk brasseri stemning
Efter en nyrenovering af lokalerne er dørene er nu slået op til Café Noisette, der emmer af en charmerende blanding af dansk hygge og en autentisk fransk brasserie-stemning.
Den nordiske enkle stil møder fransk charme, og den kvalitetsbevidste indretning afspejler sig i menukortet, der blandt andet byder på franske klassikere som fiskesuppen bouillabaisse og madpandekager lavet af boghvedemel. Selvfølgelig med franske vine til. Her skabes alt fra bunden med gode råvarer. »Det er ikke nok, at det ser flot ud, det skal også smage godt« siger den franske kok Christophe.

INDRETNING AF CAFÉ NOISETTE 

Cool og komfortable caféstole

»Det, der tæller for os, er, at folk skal føle sig godt tilpas« siger Maiken. Stolene er derfor særligt vigtige, så folk kan sidde behageligt, når de nyder et godt måltid. Derfor har parret også valgt både barstole og diner stole, der er beklædte med polstret læder i sæde og ryg – med god komfort. Diner stolenes form og det messingfarvede stel er også med til at skabe et cool vintage udtryk, som passer godt til den ”Skanderborg møder Paris-følelse”, som de ønsker at skabe.

Stemningsfuld belysning
Kunderne synes, at caféen er hyggeligt indrettet. Det skyldes blandt andet, at lamper har spillet en vigtig rolle i indretningen af Café Noisette, da belysning skaber hygge og atmosfære. Derfor er valget også faldet på nogle industrielle loftslamper og væglamper med et råt fabrikslook, der passer godt til de rå murstensvægge.
For at bløde den industrielle indretningsstil lidt op, har Maiken og Christophe valgt nogle unikke og dekorative hængelamper i træ med store flotte frithængende dekorationspærer, der matcher stilen og indretningen i caféen.

Kontrastfyldt indretning
Kontraster er de hemmelige ingredienser i Café Noisette´s indretning, hvor der er kræset for detaljerne.
De rå murstensvægge får elegant modspil af smukt tapet med franske liljer. Hvor også gamle antikke køkkenting fra Christophe’s oldemor pryder væggen. Dette bidrager til et mix af nyt og gammelt. Lave caféborde er blandet med caféborde i bar-højde, der bryder lokalet i nogle niveauer og skaber variation i indretningen.
De rustikke caféborde med træbordplader får selskab af enkle caféstole i metal. Alt sammen kontraster der er sat godt sammen og skaber en personlig og meget vellykket og gennemført indretning af Café Noisette.

Musthaves til indretning af en café og restaurant

Rustikke caféborde, diner stole og industrielle lamper.