keyboard_arrow_up

"Genbrug og naturlige materialer"

Sommerstil med råt twist i sommerhuset

Hanne Peters-de Fockert står i vinteren 2021/2022 med en indretningsudfordring. Heldigvis den slags udfordring Hanne elsker at løse. Hanne og hendes mand Dirk driver, udover deres tyske agentur "De Fockert", fire hundevenlige udlejningssommerhuse - ”Ferienhaus Spunk” - til familier med hund. Husene er indrettet med fuldt fokus på menneskets bedste ven.

Det nyeste medlem af sommerhusene "Spunk am Fluss" er købt og skal indrettes. Hanne vil imidlertid gerne indrette i en lidt anden stil, end den der er i de 3 øvrige sommerhuse. Hun ønsker sig en nordisk, industriel stil, og frem for alt må der gerne være mere fokus på genbrug og naturlige materialer som læder og træ. 

Brikkerne falder på plads

Hanne går i gang med en grov tegning, et slags moodboard, hvor hun bruger sin erfaring fra interiørbranchen, kombineret med tidligere indretningsprojekter. På Nordstil Messen i Hamborg genser hun Trademark Living, og herefter falder der en del indretningsbrikker på plads.

Hanne kan pludselig se og forestille sig sit fjerde sommerhus med et smukt gammelt vitrineskab i træ, og hun falder også for Trademark Livings spiseborde i genbrugstræ kombineret med de klassiske Living stole. For at få det industrielle look integreret vælger hun desuden et råt og flot vitrineskab, samt en kommode i sortmalet jern. Hun finder også nogle cool og rustikke lamper i Trademark Livings udvalg. Bl.a. vælger hun den klassiske Thormann pendel i jern. Hanne supplerer indretningen med hylder og sofaborde i træ, og hun forelsker sig også i et par puffer i en smuk Camel farvet læder, samt en skøn grøn loungestol.

Huset tager form

Hanne elsker at mixe materialer, og hun er begejstret for den mere bæredygtige retning, den nye stil har taget. For at tilføre prikken over i’et, tager hun udgangspunkt i små (eller større) stilleben med 3-5 pynteting i forskellige højder, og hun vælger desuden at tilføre grønne og bærfarvede tekstiler og krukker. Hendes kærlighed til de firbenede slår tydeligt igennem i hendes valg af små skilte med sjove citater om hunde.

”Det er blevet lige som jeg forestillede mig. Her er lyst med de hvide trævægge og varme farver. Et rigtigt dejligt sted at være og feedbacken fra de første gæster har været overvældende,” fortæller Hanne.  

”Forløbet har været lige som det skulle være”

Hanne har under hele processen haft kontakt med Lone hos Trademark Living, og ”forløbet har været fantastisk”, som hun udtrykker det. ”Jeg fik min ordrebekræftelse med billeder på, så jeg har nemt kunnet overskue min bestilling. Jeg har desuden også fået lov at lave et par ændringer, og det har bare kørt kanongodt og hurtigt. En anden enormt vigtig ting var, at jeg fik mine ting til tiden! Noget man ikke bare har kunnet tage for givet i disse tider. Lone har været yderst hjælpsom og dygtig til at vejlede. Jeg manglede f.eks. lige noget til et hjørne og så gav jeg Lone et kald. Hun kunne hurtigt give mig et par forslag der passede til resten. Forløbet har været lige som det skulle være”.

3 sjove om Hanne Peters-de Fockert: 

  1. Hanne er oprindeligt fra Randers, men efter hun har været udstationeret som Karolinepige for Arla i Tyskland i 1986, bliver hun hængende.
  2. Hanne driver sammen med sin mand Dirk et hundeinternat i Rumænien, hvor de redder gadehunde. Efter et ophold på internatet, hvor hundene bliver passet og plejet, finder Hanne og Dirk et nyt, trygt hjem til dem hos tyske familier.
  3. Det var faktisk Hannes søn, der fik ideen til navnet på deres udlejningseventyr Ferienhaus Spunk. Sønnen er nemlig stor fan af Pippi Langstrømpe, og Spunk er netop et ord Pippi har fundet på, som hun er meget begejstret for. 

Shop rå og industrielle møbler

Rustikke og cool møbler og interiør i skønt mix med naturlige materialer

Loungestole

Pift hyggekrogen i caféen, receptionen eller stuen op med en komfortabel loungestol i læder. 

Køb nu

Vitrineskabe

Slå to fluer med et smæk med et lækkert vitrineskab der både kan være et lækkert udstillingsvindue og samtidig være en fantastisk flot opbevaring. 

Køb nu

Bordlamper

Skab både wow effekt og hyggebelysning med en cool eller unik bordlampe. Tilsæt en cool LED pære for ekstra effekt.

Køb nu