keyboard_arrow_up

VITRINESKABE OG SKÆNKE

24 - 29 of 29 arrow_back Forrige Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 24 - 29 of 29 arrow_back Forrige Vis alle

Vitrineskab i jern 

Hos Trademark Living finder du flotte vitrineskabe fremstillet i jern. Selv om et vitrineskab i jern er tungt, har det med sine fine glaspartier et let og elegant udseende, som giver et flot udtryk til indretningen. De indvendige hylder kan enten være af jern eller af glas. Som opbevaringsmøbler er et vitrineskab også perfekt. Det er rummeligt; og derfor også ideelt til opbevaring af porcelæn og service, eller bøger og kunst.

Vitrineskabe i jern fra Trademark Living er alle lavet i et tidløst design. Skabene egner sig perfekt til både den minimalistiske indretning, den rå industrielle stil og den nordiske stil. Et vitrineskab i jern kan både være med til at understøtte eller være en kontrast til din nuværende indretning.

Indret med et vitrineskab eller en skænk 

Uanset om du holder af den nordiske og minimalistiske stil, eller om du er til den mere rå industrielle stil, så er vitrineskabe og skænke møbler, som giver dig rig mulighed for at tilføre ekstra kant og personlighed til din indretning. I vores udvalg kan du finde både store og små skænke og vitrineskabe i jern, med et råt og rustikt udtryk eller stilfuld, sort lakfinish.

Er du på udkig efter et vitrineskab eller en skænk i træ?

Snyd ikke dig selv for at gå på opdagelse i vores store udvalg af skønne, gamle skabe i træ. Udvalget består bl.a. af gamle og unikke vitrineskabe, skænke vægskabe, barskabe m.m. En stor del vores skabe i træ er ’One of a Kind’, så du skal være hurtig, hvis du vil være sikker på at få netop den vitrine, skænk eller det skab, som du har udset dig.

Køb et vitrineskab hos Trademark Living 

Hvis du er fristet af at se og opleve vores store sortiment af vitrineskabe i jern, kan sortimentet opleves i vores 500 m2 store B2B showroom i Skanderborg – hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig venligst ringe inden besøg på tlf. +45 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, som du har brug for. Er du privat forbruger, der er faldet for vores interiør, har du mulighed for at finde en forhandler nær dig her.