BÆNKE

Bænke er populære som aldrig før – og med god grund! Dette multifunktionelle møbel kan anvendes i alle rum, hvor en eller flere bænke kan skabe en funktionel og stilfuld helhed eller give ekstra siddepladser på et sted, hvor pladsen er trang.

Køber du en af vores bænke beklædt med læder, skal du være opmærksom på, at læder er et naturprodukt, og der således vil forekomme variation i både farve, udseende og overflade. Små ridser og ar er naturlige og ikke produktionsfejl.

Alle priser er ekskl. moms

Bænke i nordisk stil

Trademark Livings bænke er som udgangspunkt vintage genbrugsmøbler, eller produceret af smukt genbrugstræ – alle med en udsøgt patina. Den skønne sammensmeltning af træ og råt jern, giver Trademark Livings træbænke et naturligt, rustikt look, som gør dem til et ideelt supplement til en nordisk indretningsstil.

Rustikke træbænke med kant

Lad naturen træde indenfor, med rustikke træbænke fra Trademark Living.
Trademark Living forhandler flere forskellige dekorative og praktiske bænke, som f.eks. gamle skolebænke, vintage træbænke, jernbænke, biografbænke og træbænke med jernstel eller læderhynde samt skønne ’One of a Kind’ bænke. Er du på udkig efter et skønt supplement til en nordisk indretningsstil, så må du ikke snyde dig selv for en af vores rustikke træbænke.

Indretning med bænke

Mangler du indretningsinspiration? Se hvordan vores kunder fra restaurationsbranchen har brugt bænke og andre møbler og interiør fra Trademark Living til at skabe deres helt egen stemningsfulde stil.

keyboard_arrow_up