KNAGER

Knager er en fin og enkel opbevaringsløsning. Vi har enkeltknager udført i læder, metal og træ og knager til mange forskellige anvendelser. Selv det mindste stykke væg kan udnyttes og både tøj og accessories kan hænge flot på dem.

Alle priser er ekskl. moms

 

Er pladsen derhjemme lidt trang kan du bruge knager til at løse problemet. Knager er nemlig en fin og enkel opbevaringsløsning til f.eks. at: hænge jakker, tørklæder eller noget helt tredje. Hos Trademark Living nøjes vi ikke med at sælge almindelige knager. Gå på opdagelse i vores mange unikke knager. Vi har nemlig knager udført i læder, metal og træ.

ANDERLEDES, RÅ OG COOL

Hvis vi selv skal sætte ord på vores knager, så er det ”something different, something cool, and something edgy”. Giv den gas og twist i indretningen derhjemme eller på dit kontor med knager fra Trademark Living. På siden finder du bl.a. knage lavet ud af en svensknøgle, knage i jern af en gammel måleenhed osv. Knager er ikke bare en knage. Den er et statement og signalement om dig og din stil.

KNAGERÆKKER I TRÆ

Trademark Livings knagerækker i træ har et charmerende vintagelook. De er lavet af rå genbrugstræ, der vækker en nostalgisk følelse.

KNAGERÆKKER I JERN

Knagerækker i jern fra Trademark Living er ikke de sædvanlige. De er nemlig uber cool. Her hos Trademark Living fokuserer vi meget på upcycling. Derfor finder du på siden en række knagerækker i jern, der er lavet af dele af en gammel cykel. Vores knagerækker i jern vil bestemt shine dit rum op.

KOM OG HENT DIN UNIKKE KNAGE

Bliver du allerede forelsket i vores knager ved at se den på webshoppen, skal du simpelthen opleve dem i den virkelige verden. Besøg vores showroom i Skanderborg, hvor du kan opleve hele vores sortiment af blandt andet knager. Finder du knager som du kan lide, kan du tage dem med hjem med det samme. Hos Trademark Living kalder vi det ’drive in’. Husk at lave en aftale inden du kommer, så vi kan yde en god og personlig service til dig. Kontakt os her

keyboard_arrow_up