CAFÉ BORDE

Skab en rustik og hyggelig stemning i din café, bar eller restaurant, med flotte og patinerede café borde fra Trademark Living. Vores café borde fås i forskellige størrelse samt i slidstærke og miljøvenlige materialer som f.eks. genbrugs- og mangotræ.

Alle priser er ekskl. moms

Fuldend stemningen med stilfuldt inventar til din café

Lige meget om du skal indrette en stor restaurant, en café eller en lille hyggekrog i hjemmet, har vi helt sikkert noget interiør, der kan tilføje ekstra stemning.
Trademark Living forhandler et bredt sortiment af caféinventar, så hos os finder du både, caféstole, bordplader, understel, reoler og m.m. Alt sammen i et lækkert, rustikt design og flotte materialer.

Genbrugstræ giver dit café bord en helt særlig karakter

Hos Trademark Living elsker vi genbrug og upcycling; for ikke nok med at det skåner miljøet at genbruge, så tilfører det hvert stykke interiør en unik historie, som kan ses og føles. Størstedelen af vores café borde er derfor produceret af genbrugstræ eller mangotræ.

Inspiration til caféindretning med B2B møbler fra Trademark Living

Se hvordan vores B2B kunder fra restaurationsbranchen har skabt stemningsfulde restaurantindretninger og deres helt egen stil, med unikke og industrielle møbler fra Trademark Living.

keyboard_arrow_up