SKÅLE 

Skab en personlig indretning med skåle fra Trademark Living. Sortimentet byder på skønne marmorskåle, træskåle i mange størrelser, gamle rustikke sulefade og mange andre smukke og rustikke skåle. 

Se også vores udvalg af fade og bakker her.

Alle priser er ekskl. moms

Fade og skåle kan i den grad sætte prikken over i’et.

Skal du holde fest, have gæster eller måske har du bare lyst til at bordet får lidt ekstra opmærksomhed på en ganske almindelig hverdag?

Uanset hvilken grund du må have, så er både skåle og fade ofte en vigtig del af et veldækket bord. Og sammen med flotte tallerkner, glas og bestik vil de rette skåle være med til at sætte stemningen på det perfekte veldækkede spisebord. Brug f.eks. en smuk marmorskål til salaten, eller en rustik træskål til brød eller små snacks.

Er du på udkig efter en anderledes frugtskål?

I Trademark Livings udvalg af skåle og fade har vi flere størrelser af både skåle i både marmor og træ, som kan udgøre det for en helt fantastisk smuk og anderledes rustik frugtskål.

Marmor er som bekendt et naturprodukt med forskellige strukturer og linjer, og derfor findes der heller ikke to helt ens skåle. Du får altså en frugtskål, som er helt unik. Det samme gælder træskålene, som alle er håndlavede, og hvoraf flere har været brugt til andre formål i Indien.

Rustikke træfade til mange formål

Det helt unikke i Trademark Livings udvalg af træfade er, at de alle har været brugt til andre formål tidligere. Vi tænker, at træfadene er oplagte til at bruge til at pynte, til opbevaring eller til at bruge som et helt unikt sidebord.

Træfadene findes nemlig i både små og store størrelser, hvor de mindre træfade kan bruges f.eks. til bloklys eller nips, og hvor de store træfade kan placeres på et stativ eller en stak bøger og bruges som et helt unikt 2-i-1 sidebord og fad.

Vælger du at bruge træfadene til opbevaring, kan de bruges som en unik opbevaring af bøger, magasiner, tæpper og puder, olier og krydderier i køkkenet, eller til smykker og dufte på badeværelset.

Du kan også hoppe med på den sidste nye trend med at placere et fad op ad væggen eller hænge et eller flere træfade op i stedet for et mere klassisk billede eller plakat.

Stort udvalg af smukke træskåle

De fleste træskåle er brugte skåle fra Indien, som blot er blevet renset grundigt og eventuelt blevet repareret. Træskålene har mange anvendelsesmuligheder. Nogle kan bruges som urtepotteskjuler (brug dog et indlæg i bunden), andre til opbevaring af nips, og mange af træskålene vil være smukke at bruge til en rustik dekoration eller blot som en skøn træskål i sig selv.

Træfade til dekoration

Er du til lidt mere rustikke dekorationer, er et unikt træfad eller et gammelt sulefad en helt oplagt løsning. Trademark Livings træfade er de perfekte fade at bruge som grundlag for alle størrelser af dekorationer. Og hvor man før i tiden, næsten udelukkende så dekorationer til jul, er det blevet supertrendy at bruge træfade til dekorationer året rundt. 

keyboard_arrow_up