SKRALDESPANDE

Her er der rig mulighed for at få styr på alle dine nips og dit autentiske rod. Udstil i fine glasmontrer og små skåle i metal – det perfekte valg til småting. Find også pedalspande til affald, vasketøj, børnenes bolde, - ja kun fantasien sætter grænser.

Alle priser er ekskl. moms

 

Pedalspand – En praktisk og hygiejnisk skraldespand

Hvis du vælger at bruge pedalspanden som skraldespand, er den både praktisk og hygiejnisk, da dine hænder ikke behøver at røre ved spanden for at åbne den. Det er et simpelt tryk på pedalen, og du mindsker derfor spredningen af bakterier. 

Grundet et smart og funktionelt design, er pedalspandene flotte at have ståede fremme på enten badeværelset eller i køkkenet. Spandene er ideelle til at indkapsle evt. lugt, hvilket giver et bedre indeklima.

Stor og lille pedalspand

Pedalspandene er fremstillet i forskellige størrelser, hvilket gør, at du gerne skulle kunne finde en der passer til lige dit behov. De rengøres nemt med en opvreden klud.

Pedalspanden kan have mange funktioner

En pedalspand kan have mange funktioner. Den kan bruges til affald, vasketøjskurv, opbevaring af børnenes legetøj, kontor skraldespand, haveaffald eller noget helt andet. Har du hænderne fulde, er det nemt og bekvemt kun at skulle trykke på fodpedalen og spandens låg åbnes.

Forskellige finish

Alle pedalspandene er fremstillet i jern. Pedalspandene findes i flere forskellige finish. Jern med klar lak, shiny og kobberfarvet. Vi har to forskellige modeller Modin og Klapp. De er alle designet med fokus på funktionalitet, rene og enkle linjer. Hos Trademark Living har du muligheden for at få en virkelig flot og samtidig funktionel skraldespand, som du vil have lyst til at skulle stå fremme.

keyboard_arrow_up