keyboard_arrow_up

Kaffe, kage og kræs til kunderne

SNYGG HOME – Alternativ interiørbutik med plads til caféhygge

9 km udenfor Nürnberg centrum, nærmere bestemt Katzwang, ligger der en lille perle. Perlen hedder ”SNYGG HOME”, og er en superhyggelig lokal comfort store/coffee shop, som ejes af Alexandra Stein.

Hvis du nu tænker, ”hvad i al verden er en comfort store/coffee shop?”, så kan vi fortælle, at butikken både er en interiørshop, hvor du f.eks. kan købe værtindegaver, og den fungerer også som café, der byder på kaffe og hjemmebagt kage i og udenfor butikslokalerne.  

EN DRØM BLIVER TIL VIRKELIGHED

Fra hardcore business woman til café-ejer

Alexandra var en travlt business kvinde med mange årlige rejser, og hun var vant til at bevæge sig i et meget corporate og til tider benhårdt miljø, men en dag sagde hun sit sikre job op. Hun var træt af det hardcore erhvervsliv, og ville prøve noget andet.

Da Alexandras veninde tilbød hende at overtage nogle lokaler i den lokale by, slog hun derfor hurtigt til. Alexandra havde boet i byen i mange år, og hun syntes, at der manglede et samlingssted, hvor gode venner kunne mødes til en kop kaffe og et stykke hjemmebag. Samtidig var det også hendes vurdering, at området kunne bære en butik med småmøbler, brugskunst og lækkerier til hjemmet, værtindegaver m.m.

Alexandras favoritspot

Efter overtagelsen af butikken var det første, Alexandra gjorde, at fjerne et murstenstapet og erstatte det med en ægte murstensvæg. Stilen skulle nemlig være nordisk og ose af hygge og hjemlig atmosfære. ”Jeg er så glad for, at vi lavede den murstensvæg. Mit første møbel i butikken var et stort langt Kuta bord fra Trademark Living, og jeg husker tydeligt, hvor begejstret jeg blev, da bordet blev placeret foran murstensvæggen. Det var et ægte ”WOW-moment”. Det er stadig mit, og kundernes, yndlingsspot i butikken.”

Forelsket i Trademark Livings koncept

Alexandra stødte første gang på Trademark Living på Nordstil messen i Hamborg i januar i 2022. ”Da jeg først gik rundt på messestanden, og så alle detaljerne og møblerne i fint samspil, opdagede jeg hurtigt, at dette kunne passe perfekt ind i det nordiske koncept, jeg drømte om. Jeg forelskede mig hovedkulds i kombinationen af naturlige materialer, vintagestilen, cool møbler og udstrålingen af kvalitet,” fortæller Alexandra og fortsætter, ”faktisk blev jeg så vild med konceptet, at jeg ret hurtigt besluttede, at jeg også ville købe et parti af møblerne, med henblik på videresalg.

Derfor har jeg i dag prisskilte på stort set alt i butikken. Det giver altid en god snak, når kunder opdager, at de også kan købe de møbler, der er i butikken og jeg kan mærke en god interesse for det. Mange har spurgt interesseret ind til f.eks. førnævnte Kuta bord, og jeg har også solgt en Marley reol til en kunde, efter hun har set den brugt til at udstille bloklys i butikken. I det hele taget er konceptet blevet taget vildt godt imod, og vi har travlt.”

Fantastisk sparring og dialog

”Jeg er altså nødt til at kommentere på det samarbejde, jeg har med Lone, og som vi har haft fra dag ét. Jeg har altid fået fantastisk service og hjælp til først indretningen af min butik, hvor Lone er kommet med mange idéer og input til, hvordan jeg kunne indrette butikken, efter sparring med mig. Nu efterfølgende, når jeg har spørgsmål til hvad som helst, er Lone desuden meget hurtigt til at svare på mine spørgsmål. Jeg får en fantastisk service, og så er det bare et ekstra plus, at hun taler flydende tysk.

3 FUN FACTS

Kvinden bag SNYGG HOME:

  1. Alexandra Stein har arbejdet med markedsresearch for store internationale virksomheder i over 30 år, inden hun besluttede sig for at åbne SNYGG HOME.
  2. Alexandra og hendes familie elsker at feriere i Danmark, og de har været utallige gange ved den danske vestkyst
  3. Alexandras motto er: Lev – elsk – grin! (LEBE. LIEBE. LACHE.)

SNYGG HOME - kort og godt:

  • Butikken har netop haft 1-års fødselsdag, og det første år er gået over alt forventning.
  • Antallet af medarbejdere er steget fra 3 til 11 ansatte
  • Caféen har allerede lagt lokaler til utallige events i form af runde fødselsdage, ”After Work” events og bryllupper.
  • Derudover har SNYGG HOME også faciliteret flere workshops, hvor du f.eks. kan lære at binde kranse.
  • Café-delen har plads til hhv. 32 siddende eller 70 stående gæster.

Uundværlige møbler til indretning af butikscafé

Skab mere plads i din butikscafé ved at bruge møbler der kan udstille dine varer i højden, og indret gerne med møbler med flere funktioner.

VASER

I vores sortiment af vaser finder du mange vaser lavet af genbrugsglas. Brug vaserne til at skabe en nordisk stemning i dit cafémiljø, og udnyt at du også kan tilbyde dem til salg på samme tid. 

Køb nu

Puffer

Du finder mange cool og luksuriøse puffer i vores sortiment. En puf er yderst praktisk i din butikscafé-indretning, da den både kan bruges som siddemøbel og sidebord.

Køb nu

Reoler

Reoler er det perfekte valg, når du gerne vil have mere plads i din butiksindretning. Se udvalget af fantastisk og rustikke reoler i jern, træ eller begge materialer, og flere fås endda med funktionelle hjul.  

Køb nu

Bænke

En bænk er yderst praktisk i din caféindretning, når du har begrænset plads, men den kan også hjælpe med at skabe mere plads til opbevaring i din butik, da du både kan udstille varer over og under den.

Køb nu

Sideborde

Med det rigtige sidebord får du flere funktioner i én. Du kan både bruge det som et praktisk sidebord i din café, men du kan også bruge den som en piedestal/bakkebord i din butiksindretning

Køb nu

Spiseborde

Skab en nordisk stemning med et spisebord i genbrugstræ. Gå evt. efter spiseborde i forskellige størrelser kombineret med caféborde, så du har plads til grupper af forskelligt antal gæster.   

Køb nu