keyboard_arrow_up

"jeg elsker disse opgaver"

Hedda Interior opfylder folks indretningsdrømme

Helena Magnusson var ellers på orlov fra sit job som indretningsdesigner, men da Ahmet fra Pizzeria Luna kontaktede hende med en opgave, der involverede en total renovering af hans lokale pizzeria med det smukke navn Luna, behøvede hun ikke megen overvejelse for at sige ja tak til den opgave.

Helena skulle være projektleder på hele opgaven, samt stå for indkøb af møbler og interiør. Denne form for indretningsopgaver, hvor Helena er med fra start til slut, sætter hun stor pris på, ”Jeg elsker disse opgaver, hvor man kommer helt tæt på kunden og får skabt en personlig relation. Det er sjovt at være med i denne proces, hvor jeg virkeligt kan få lov at opfylde andre folks drømme”.

Fra sort/hvid til varmt og industrielt

Ahmet ville gerne have en markant forandring i den daværende restaurant med de hvide vægge og de sorte møbler. Han ønskede sig nogle varmere farver og ville gerne have et mere industrielt look i sit pizzeria. Helena startede med at udvælge en varm gul farve til væggene. For at få den gule farve til at passe godt til de industrielle møbler, valgte hun at blande noget sort i farven, for at få den til at se ”snavset” ud.

Helena valgte at integrere forskellige industrielle elementer i baren og i rækværket mellem de to niveauer i restauranten. For at understrege den stemning syntes Helena også, at møblerne skulle have et industrielt look, og hun havde også et stort ønske om at bruge læder som en del af indretningen, da det ville passe rigtigt godt ind i stilen. Her vidste Helena, at Trademark Livings udvalg af stole ville passe perfekt ind i konceptet. 

blå og gul i skøn forening

”Jeg er så glad for mit valg af den flotte klassiker”

”Det er så dejligt, at Trademark Living har matchende spisebordsstole og barstole på en stor del af deres sortiment, og jeg faldt hurtigt for deres Brooklyn stoleserie med jernstel og lædersæde og -ryg”, fortæller Helena.

Hun syntes dog, at det ville blive lidt for kedeligt med ens stole i hele restauranten, og derfor ønskede hun at finde en spisebordsstol mere. Gerne én med noget farve. ”Jeg holder mig altid til et par farver, når jeg går i gang med et projekt, for at det ikke bliver for rodet. Derfor valgte jeg også Trademark Livings klassiske Living stol i blå med brunt lædersæde. Den passede perfekt i det gule univers, og jeg er så glad for mit valg af den flotte klassiker”, siger Helena. 

 

Når Forandring fryder

 

Begejstret kunde

Der var rigeligt at tage fat på for Helena, bl.a. var hun nødt til at få loftet revet ned for at få en bedre sammenhæng mellem rummene. Helena fik også lavet indbyggede barborde i de store flotte vinduespartier. ”Ahmet havde slet ikke forudset den store forandring, men han var meget begejstret for resultatet”, fortæller Helena. ”Jeg elsker den del af mit job. Det er så sjovt at se disse store forandringer og aflevere en opgave til en begejstret kunde”.

Møbler af en rigtig god og holdbar kvalitet

Hedda Interior har handlet i flere år hos Trademark Living, og Helena er er meget tilfreds med udvalget. ”Jeg faldt pladask for det bredde udvalg af møbler og interiør. Sortimentet er let at sætte sammen og der er et godt mix af nyt og gammelt. Jeg synes, det er virkeligt dejligt at Trademark Living har stor fokus på recycling og upcycling og så elsker jeg deres ”One of a kind” produkter. Derudover er møblerne af en rigtig god og holdbar kvalitet”, siger Helena og fortsætter, ”For mig er det desuden rigtigt vigtigt, når jeg vælger en leverandør, at man kan få hurtigt svar og god service. Og det får jeg hos Mads fra Trademark Living”. 

 

gode råd til din restaurantindretning

 

Helenas styling tips

 • Start altid et projekt med at finde ud af hvilken følelse du gerne vil have frem.
 • Lav evt. et moodboard med farver, stemningen du gerne vil have, samt møbler og detaljer, så du kan forestille dig hvor det skal føre hen.
 • Fastlæg dig på de farver der skal være gennemgående
 • Undersøg hvilke brands der kan levere møbler der giver den rigtige stemning
  • Trademark Living er f.eks. stærke på møbler til det rå, maskuline og industrielle look, men har også mange smukke, gamle møbler i træ, hvis du gerne vil tænke mere i genbrug.
 • Find en balance mellem blødt og hårdt ved f.eks. at bringe levende materialer som planter, læder, rotting osv. i spil.
 • Husk at tænke på lydniveauet. Brug tekstiler, tæpper eller arbejd med akustikpaneler. Dette er især vigtigt i et restaurantmiljø, hvor der sagtens kan være meget larm.
 • Husk grønne planter i forskellig størrelse, de giver liv til indretningen.
 • Brug lysdæmper til alt belysning for nemt at kunne ændre lysstyrken efter behov.

Bag om Hedda Interior

 • Helena Magnusson er kvinden bag Hedda Interior og har arbejdet i 13 år som indretningsdesigner.

 • Helena har både studeret indretningsdesign og projektledelse og på mange af de projekter hun arbejder på, skal hun bruge den kreative side igennem hele projektet. Hun står også ofte for indkøb af møbler, belysning, tekstiler, at hyre håndværkere og at overholde budgettet og tidsplanen.

 • Helena har også arbejdet på TV produktioner og festivaler, men de sidste par år har det primært været indretning af restauranter. 

📸Billederne er taget af den dygtige @ullesogonblick!

snup STILEN

Klassiske og komfortable læderstole kombineret med møbler i genbrugstræ

1 - 4 of 4 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 4 of 4 Vis alle