keyboard_arrow_up

MINIGOLF, KERAMIKVÆRKSTED OG CAFÉ I SKØN FORENING

Fun Art – Nordjyllands nye attraktion 

Det stod ikke skrevet i kortene, at Kim Godiksen skulle være caféejer. Til dagligt går en stor del af tiden nemlig med at levere toilet- og mandskabsvogne, sikkerhedshegn og meget andet til store events landet over, men Kim Godiksen er entreprenør med stort E. Når han får en god idé eller får en idé serveret, er der ikke langt fra ord til handling. Han finder løsninger på alt, og hvis der er et problem den idérige Nordjyde ikke kan løse, så finder han de rigtige til at løse det, og han bruger gerne sit netværk til hjælp.

Som f.eks. da han og vennen Jens Boelskifte får en idé om at opkøbe en gammel gård med et stort udenomsareal og gøre den til Jammerbugtens tredjestørste attraktion kun overgået af Fårup Sommerland og Skulpturparken Blokhus. 

PÅ JAGT EFTER DEN RIGTIGE LEVERANDØR

Tip-top service og hurtigt svar

Sideløbende med anlægning af minigolfbane og fodboldgolf skal den gamle gård nemlig også restaureres, og der skal skabes en café samt et keramikværksted. Her står de to venner Jens og Kim lidt på bar bund, da indretningsopgaver ikke lige er det, de har beskæftiget sig mest med indtil da. Kim forhører sig derfor rundt blandt venner, og en god ven fra Aarhus, der er restaurantejer, nævner Trademark Living, som noget han bestemt synes, Kim skal se nærmere på.

”Jeg kørte en tur til Stilling og gik en tur i det store showroom, og jeg synes jo, det var nogle rigtigt fine produkter. Og så kørte det egentlig ”slaw-i-slaw” derfra. Jeg kunne se, at Trademark Living havde forstand på at indrette, og heldigvis kunne de stå for hele indretningen af restauranten og keramikværkstedet. Der har bare været tip-top service, og når jeg har haft nogle spørgsmål, har jeg fået hurtigt svar.”

RUSTIKT LOOK OG LÆKKER ATMOSFÆRE

Få krav giver mange muligheder

Få krav giver mange muligheder.
Efter Kim Godiksens besøg hos Trademark Living, er næste step, at Trademark Living teamet kører en tur forbi Hune for at se den gamle gård. ”Da vi kommer til gården med de gamle rustikke og synlige hanebjælker, kan vi godt se, at det her kan blive rigtig fedt! Tankerne går straks i gang; hvad skal vi bruge af belysning for at skabe den rigtige stemning, og hvad skal vi have ind af møbler, er der plads til et loungeområde, hvor folk kan sidde og hygge, og hvilke ønsker har Kim til indretningen, ” fortæller Klaus Ørnskov, som er Trademark Livings stylist.

Kim har ikke mange krav til indretningen. Han ønsker dog plads til 140 spisende gæster, og en funktionel indretning, så personalet ret nemt kan ommøblere fra almindelig restaurantaften til middagsselskaber ved langborde. Indretningen selvfølgelig have et rustikt look og en lækker atmosfære.

Med det in mente, går Klaus og hans kollega Sandie i gang med at skitsere en plan for, hvordan der kan skabes en fed atmosfære i det kæmpestort lokale. De kommer bl.a. med input til farver på væggene, hvilke møbler der skal stå hvor, og hvor det giver bedst mening at placere lampeudtag.

DEN VIGTIGE RØDE TRÅD

Projektet tager fart

Teamet ender faktisk med at få plads til flere gæster end Kim og Jens har håbet på, og der bliver også plads til en gammel scooterdisk, der tjener som blikfang og opbevaringsplads i midten af restauranten.

I den ene ende af den gamle staldbygning nedlægges en gammel port til fordel for et stort panoramavindue ud til minigolfbanerne. Her planlægger Klaus og Sandie et loungeområde, hvor gæsterne kan sidde og hygge med en kop kaffe. For at skabe nogle mindre rum i det store lokale, vælger de at stille new york skillevægge op mellem bordene ned langs hele den ene side af det store lokale. Det giver mere privatliv og hygge til gæsterne.

”Vi har haft et virkelig godt samarbejde med Kim og hans team hele vejen igennem”, fortæller Klaus Ørnskov. ”De har været lydhøre overfor vores ideer, og de er selv kommet med mange ønsker og modspil. Det var planen, at vi skulle stå for indretning af restauranten i første omgang, men snart blev keramikværkstedet og baren også en del af projektet, og faktisk ender Trademark Living også med at have en finger med i den endelige indretning af toiletterne, fordi et par få justeringer kan give den vigtige røde tråd”.

5 TIPS FRA OS TIL DIG

Klaus’ bedste tips til indretning af et større restaurantlokale

  1. Skab hyggekroge i et stort lokale ved at bruge de flotte New York skillevægge. Væggene giver en følelse af privatliv og afgrænset område, og med vinduerne kan lyset stadig strømme igennem.
  2. Mal gerne et par af væggene i en mørk farve. Det er med til at give en hulestemning og en atmosfære af hygge.
  3. Vælg borde i forskellige størrelser for at holde din restaurant fleksibel og brugbar til selskaber af forskellig størrelse. Husk at spisebordene skal have samme højde, så du kan sætte dem sammen til et langbord ved større selskaber. Husk også høje barborde, som gæsterne kan benytte sig af, hvis de bare har lyst til en hurtig omgang. Det giver også en federe dynamik i et rum, hvis det hele ikke bare er samme højde.
  4. Tilføj grønne planter. Det giver liv til rummet og er samtidig godt for akustikken.
  5. Forsøg i det hele taget at trække naturen indenfor, evt. med en plantevæg, eller træstubbe på væggene. Dette er med til at gøre rammerne mere hyggelige.

Skab selv STILEN

Skab blikfang med en kombination af sjove upcyclede møbler, eksklusive og rå møbler i læder og jern, blandet med møbler i genbrugstræ.

bænke

I vores sortiment af bænke finder du bl.a. de skønne gamle Bollywood biografbænke i patineret træ. Bænkene er et sjovt blikfang og genbrug på den fede måde. 

Køb nu

LAMPER

Du finder masser af industrielle og rå lamper til indretning af din restaurant eller café. Lamperne kan let kombineres og mange findes i flere størrelser. 

Køb nu

SCOOTERDISK

Se udvalget af bardiske med helt unikke udtryk. Flere af vores bardiske er genbrugsmøbler, lavet af gamle indiske transportmidler og genbrugstræ, hvilket giver en helt særlig wauw-effekt.

Køb nu