GULVLAMPER

Her er vores bud på moderne gulvlamper med et industrielt udtryk. Gulvlamper fra Trademark Living består af et sortiment med et miks af nyt og gammelt. En stor del af gulvlamperne er ny-producerede og fremstillet i jern, men du finder også originale gamle skibslamper, projektører og industrilamper samt upcyclede gulvlamper. Fælles for alle lamper er, at de kan gøre en positiv forskel i din indretning og at de alle er CE-godkendte.

Alle priser er ekskl. moms

Stort udvalg af industrielle, moderne og eksklusive gulvlamper og standerlamper

Hos Trademark Living har vi et stort udvalg af moderne gulvlamper til din industrielle indretning. Glem alt om en gammel standerlampe med stofskærm, men gå i stedet efter vores eksklusive gulvlamper i et enkelt og maskulint design, hvor de bløde lampeskærme er byttet ud med rå lampeskærme eller perforerede lampeskærme af jern, som vil give dine indretning et maskulint og industrielt udtryk.

Praktiske moderne gulvlamper og standerlamper

Gulvlamper og standerlamper er super praktiske, når det gælder din indretning. For de er lette at placere og flytte rundt på. De kræver kun en stikkontakt i nærheden, for at skabe noget hyggelig stemningsbelysning eller sætte spot på en mørk krog. Sætter du dem sammen med vores loftslamper, bordlamper og væglamper, så er du sikker på at skabe en masse skøn belysning i din indretning. 

Tilføj kant til indretningen med upcyclede gulvlamper

Hvis du går efter en bæredygtig indretning med genanvendelige materialer, så er vores kreative upcyclede gulvlamper et sikkert hit. For her har vi leget med designet og skabt nogle fantastiske rå gulvlamper med dele fra originale gamle scootere – genialt genbrug, der vil tilføre ekstra kant til din indretning med genbrugsløsninger.

Rå vintage skibsprojektører og industrilamper til den industrielle indretning

Vi er også vilde med gamle maritime projektører med patina der gemmer på unikke og spændende historier fra de syv verdenshave. En gammel skibsprojektør eller industri gulvlamper i råt jern og metal er fantastiske til at sætte fokus på et mørkt hjørne eller som stor, cool eye-catcher i et showroom eller mødelokale. En projektør gulvlampe kræver plads omkring sig, men giver så meget igen. Se om du er heldig at finde en One of a Kind skibsprojektør her.

Dekorative LED globepærer i vintagestil til din gulvlampe

Fuldend din gulvlampe og den industrielle stil med vores store dekorative LED pærer i vintagestil. De flotte retro-pærer med deres synlige glødetråde skaber en skøn hyggebelysning i din bolig eller restaurant, og er meget populære hos vores kunder. De smukke og dæmpbare LED pærer med gyldent lys, kan bruges i alle vores gulvlamper.

Mangler du hjælp til at skabe stemning med gulvlamper eller belysning?

Belysning i hjemmet, på hotelværelset eller i restauranten har stor betydning. Den rette belysning kan skabe stemning og komplementere din indretning. Vil du have inspiration til belysning af din bolig, restaurant eller butik med rå, moderne gulvlamper fra Trademark Living? Eller skal du bruge hjælp til at vælge den helt rigtige gulvlampe til at sætte prikken over i’et i entréen eller mødelokalet? Så besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for. Er du en privat kunde, der er faldet for vores gulvlamper, så find en forhandler nær dig her.

keyboard_arrow_up