VINTAGE GYM

Elsker du også den gamle vintage gym-stil? Her får du en hel kategori fuld af enkle og stilrene accessories, fremstillet i brunt og sort læder og træ.
Vintageaccessories til hjemmet sætter et uformelt præg på møbleringen. Du kan sagtens mikse disse cool vintage gym accessories ind i dit moderne hjem for at tilføje en nostalgisk stemning. Tag et kig i kategorien af håndlavede og cool plinter, bolde, boksehandsker og -sække. 

Alle priser er ekskl. moms

 

Rustik og retro indretning

Om du blot ønsker at give indretningen et lille drys af rustik nostalgi, eller vil skabe den ultimative vintage gym-stemning, så er fede sportsaccessories i træ og læder et godt sted at starte. Plinter, boksehandsker m.m. tilfører rummet en maskulin og retro aura, som leder tankerne tilbage i tiden. Disse accessories kan både indgå i en moderne og minimalistisk indretningsstil, hvor f.eks. et sæt boksehandsker eller en gymnastikring kan være et simpelt og kreativt element, eller du kan give vintage gym-stilen en uppercut som Rocky Balboa, med lockerskabe, træbænke, store spejle og stole i jern.

keyboard_arrow_up