BORDPLADER OG UNDERSTEL 

Hos Trademark Living har du mulighed for selv at sammensætte bordplade og understel, for at få lige det bord der passer i din stil og din indretning. Det er vigtigt at få skabt den rigtige hygge og atmosfære i din business, for at dine kunder følger sig ”hjemme”. Spis ude, men føl dig hjemme….
Her i shoppen kan du sammensætte dine egne borde. Vælge imellem bordplader i forskellige former og størrelser, træsorter og udtryk. Sæt det sammen med en af de mange understel, der alle er fremstillet i jern og alle er stabile og funktionelle.  Solidt håndværk og gennemført design er kendetegnende for interiør fra Trademark Living. Har du lyst til at få råd og vejledning, må du endelig kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge os i Skanderborg, her kan du se hele sortimentet.

Alle priser er ekskl. moms

Cafébordplader og -understel, mix og match

Mix og match vores forskellige rå cafébordplader og cafébordstel for at finde den bedste kombination til indretning af din café, butik eller restaurant. Du kan også vælge at bryde lokalet i nogle niveauer med vores rustikke caféborde i bar-højde, spisebordsstole eller barstole til professionelt brug.
Se hvordan vores kunder fra restaurationsbranchen har skabt en cool indretning og deres helt egen stil med vores industrielle caféinventar.

keyboard_arrow_up