BORDPLADER & UNDERSTEL 

Hos Trademark Living har du mulighed for selv at sammensætte bordplade og understel, for at få lige det bord der passer til din stil og din indretning. Det er vigtigt at få skabt den rigtige hygge og atmosfære i din restaurant, café, bar eller butik, for at dine kunder føler sig godt tilpas.

Når du sammensætter dine borde hos Trademark Living, kan du vælge mellem bordplader i forskellige former, størrelser og træsorter – heriblandt genbrugstræ og mangotræ. Sæt bordpladen sammen med et af de flotte understel, der alle er fremstillet i jern og er stabile og funktionelle. Solidt håndværk og gennemført design er kendetegnende for interiør fra Trademark Living. Har du lyst til at få råd og vejledning, må du endelig kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du er naturligvis også meget velkommen til at besøge vores showroom i Skanderborg, hvor du kan se hele sortimentet af bordplader og understel.

Alle priser er ekskl. moms

Træbordplader af genbrugstræ og mangotræ

Går du efter at skabe en hyggelig og behagelig atmosfære, så er en Trademark Livings træbordplader af genbrugstræ eller mangotræ det perfekte valg. Den organiske form, de smukke åretegninger samt ridser og skrammer er alt sammen med til at skabe den rustikke charme og stemning, som gør, at vi mennesker stadig, efter tusinder af år, samles til gode stunder omkring træbordet.

I vores sortiment finder du lækre træbordplader til de fleste formål. Trademark Livings træbordplader er alle lavet af genbrugstræ eller mangotræ, hvilket betyder, at du ikke skal være bekymret for, at dit nye, lækre bord kommer ind ad døren, sendt direkte fra en verdens udfordrede regnskove.

Bordplader og understel til caféborde

Mix og match vores forskellige rå bordplader og understel, for at finde den bedste kombination til indretningen af din café, butik eller restaurant. Du kan også vælge at bryde lokalet i nogle niveauer, med vores rustikke, høje cafébordespisebordsstole eller barstole til professionelt brug.
Se hvordan vores kunder fra restaurationsbranchen har skabt en stemningsfuld indretning og deres helt egen stil med vores industrielle caféinventar.

keyboard_arrow_up