BOLIGTILBEHØR

Med Trademark Livings boligtilbehør kan du dekorere dit hjem eller butik på den fineste måde. Vores nips og accessories er udvalgt, så de udstråler personlighed og unikhed. Udvalget er kendetegnet af en enkel stil med kant. Du finder masser af vintage, originalt gammelt og smukke slidte ting i træ, marmor, glas med mere.
Trademark Livings sortiment rummer alt, hvad man kan ønske sig af boligtilbehør: elementer til borddækning, bakker, fade & skåle, skærebrætter & platter, lysestager & lanterner, krukker, bøtter & krus, vaser & flasker, pynteting, samt en skøn kollektion af julepynt. Du kan med garanti finde noget, der falder i din personlige smag.

Alle priser er ekskl. moms

Unikt boligtilbehør, boliginteriør og brugskunst i dekorativt design

Trademark Living tilbyder det perfekte miks af tidens stærkeste trends med bredtfavnende anvendelsesmuligheder inden for brugskunst og boligtilbehør, som kan gøre din indretning i butikken, kontormiljøet eller hjemmet helt unikt.
Man kan aldrig få for meget boliginteriør! Nips og dekorationer er med til at skabe personlighed i hjemmet og det er samtidig sjovt at skabe sine egne små stilleben. Men det kan være svært at skabe en fin balance så det ikke skaber visuelt "støj". Prøv dig lidt frem og kom i gang med at forme din indretning lige her.

Borddækning

Trademark Livings sortiment af produkter til borddækning hjælper dig med at skabe middagsselskaber derhjemme, som er ud over det sædvanlige. Produkterne passer også perfekt på caféer og restauranter.
Vores glaskander og drikkeglas er elegante og samtidigt rustikke i udtrykket. Produkterne fås i forskellige farver, så du med garanti kan vælge et glasprodukt, som passer til din personlige indretning, når du ønsker en anderledes borddækning.
Hvis du ønsker en rustik og maskulin stil i din restaurant eller café er det oplagt at dække op med bestikposer i sort læder. Stilen kan blive fuldendt ved at klæde tjenerne på i Trademark Livings tjenerforklæder med lommer som fås i sort læder og brunt læder. Sortimentet rummer også kvalitets kokkeforklæder i sort læder og brunt læder.

Bakker, fade og skåle

Hos Trademark Living kan du finde et stort udvalg af bakker, fade og skåle. Sortimentet rummer bakker, fade og skåle i mange forskellige størrelser og materialer, eksempelvis har vi produkter udført i papmache, sort marmor, hvid marmor, messing, træ og zink. Nogle af produkterne er originalt gamle og har derfor patina og et moderne, slidt look. Hvis du holder af en rå eller rustik stil, er det med garanti muligt at finde et produkt, der passer til din personlige indretning.
Bakker, fade og skåle har alle mange anvendelsesmuligheder – de kan bruges til servering, udstilling eller som pyntegenstand i sig selv. Hvis du vælger en originalt gammel brødform eller kageform er det garanteret, at du får et element i din indretning, som skiller sig ud, og samtidigt er produktet funktionelt. En traditionel indisk syngeskål vil pynte i ethvert hjem, og kan samtidigt bruges til meditation og afslapning.

Skærebrætter og platter

Servér tapas eller oste for dine gæster eller kunder på et skærebræt eller en platte fra Trademark Living. Ethvert køkken bør indeholde et smukt og dekorativt skærebræt eller tapasbræt i træ eller marmor.
Når du vælger et skærebræt i træ frem for eksempelvis plastik, går du ikke på kompromis med hverken funktionalitet, æstetik eller design. Vi har skærebrætter og platter i forskellige former og størrelser, så du med garanti kan finde et produkt, som passer ind i dit køkken.

Lysestager og lanterner

Når man skal hygge sig og skabe en behagelig stemning, er det altid en god idé, at tænde stearinlys. I Trademark Livings udvalg af lysestager og lanterner finder du produkter i forskellige stilarter og materialer. Du kan eksempelvis vælge lanterner i antikt look, eller en lysestage lavet af gamle bordben og gamle håndjern, som med garanti vil vække opsigt som et anderledes element i din indretning.
Hvis du har en elegant og nordisk stil er det oplagt at vælge en enkel jernlysestage, for eksempel messingfarvet. Hvis du har små børn eller dyr er det oplagt at vælge en væglysestage.

Krukker, bøtter og krus

Ved at bruge rustikke krukker, eksempelvis i ler, stenmel eller støbejern, tilføjer du et råt element til din indretning. Du kan vælge at blande materialerne og stilarterne for at lave en helt unik udstilling af krukker, bøtter og krus fra Trademark Living. Krukkerne kan bruges til forskellige slags udstillinger. For eksempel kan du vælge at krukken skal indeholde tørrede grene, påfuglefjer, blomster eller stearinlys. Kun fantasien sætter grænser – men vær opmærksom på, at flere af produkterne ikke tåler vand. 

Vaser og flasker

Med vaser og flasker i glas fra Trademark Living kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, kontor eller forretning. Sortimentet af glasvaser og glasflasker findes i mange former og farver, og bidrager alle til et spændende og rustikt look – og kan varieres i det uendelige afhængigt af, hvordan du vælger at style produkterne. Vores glasprodukter er primært fremstillet i genbrugsglas, og er dekorative i sig selv, men kan også bruges til friske blomster eller som lysestage.
Vores vaser og flasker findes i forskellige farver, størrelser og udtryk. Der er flotte hver for sig, og komplimenterer også hinanden, hvis du vælger at stille dem samlet.

Pynteting

Hvis du er i gang med at fuldende din personlige stil og indretning, er det oplagt at vælge nips og pyntegenstande fra Trademark Living. Sortimentet rummer et spændende udvalg af pyntegenstande til udsmykning af hjemmet, som virkelig sætter et personligt præg og garanterer en hjemlig og hyggelig stemning. Vores pynteting er dekorative, og materialerne varierer fra metal til træ til læder, så du har mulighed for at vælge den stil, som passer til dig. Flere af vores nipsgenstande er originalt gamle, eksempelvis gamle bogstavplader og gamle træbogstaver. Brug de originalt gamle produkter til at skabe en stemningsfuld og unik dekoration.

Julepynt

Hos Trademark Living kan du finde et afstemt udvalg af julepynt i forskellige former og materialer. Julepynt giver en hyggelig stemning og atmosfære og kan nemt flettes ind i din egen personlige indretningsstil. Materialerne jern, træ og læder giver alle et smukt udtryk som sammen med naturens eget skatkammer af kogler, gran og mos kan give et nutidigt og sofistikeret look, der både er moderne, hyggeligt og indbydende for dig selv og dine gæster. Hos Trademark Living er der i designet lagt vægt på, at fremtrylle et udtryk der har et strejf af tidens trend og går hånd i hånd med firmaets DNA.

Find alt i brugskunst, boliginteriør og dekoration hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store sortiment af boligtilbehør? Så husk, at vi har et 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Venligst ring inden eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, der er brug for.

keyboard_arrow_up