BOLIGTILBEHØR

Med Trademark Livings boligtilbehør kan du dekorere dit hjem eller butik på den fineste måde. Vores boligtilbehør er udvalgt, så de udstråler personlighed og unikhed. Udvalget er kendetegnet af en enkel stil med kant. Du finder masser af vintage, originalt gammelt og smukke slidte ting i træ, marmor, glas med mere.
Trademark Livings sortiment rummer alt, hvad man kan ønske sig af boligtilbehør: elementer til borddækning, fade & skåle, bakkerskærebrætter & tapasbrætter, lysestager & lanterner, krukker, samt en skøn kollektion af vaser & flasker. Du kan med garanti finde noget, der falder i din personlige smag.

Alle priser er ekskl. moms

Unikt boligtilbehør, boliginteriør og brugskunst i dekorativt design

Trademark Living tilbyder det perfekte miks af tidens stærkeste trends med bredtfavnende anvendelsesmuligheder inden for brugskunst og boligtilbehør, som kan gøre din indretning i butikken, kontormiljøet eller hjemmet helt unikt.
Man kan aldrig få for meget boliginteriør! Nips og dekorationer er med til at skabe personlighed i hjemmet og det er samtidig sjovt at skabe sine egne små stilleben. Men det kan være svært at skabe en fin balance så det ikke skaber visuelt "støj". Prøv dig lidt frem og kom i gang med at forme din indretning lige her.

Borddækning

Trademark Livings sortiment af produkter til borddækning hjælper dig med at skabe middagsselskaber derhjemme, som er ud over det sædvanlige. Produkterne passer også perfekt på caféer og restauranter.
Vores glaskander og drikkeglas er elegante og samtidigt rustikke i udtrykket. Produkterne fås i forskellige farver, så du med garanti kan vælge et glasprodukt, som passer til din personlige indretning, når du ønsker en anderledes borddækning.
Hvis du ønsker en rustik og maskulin stil i din restaurant eller café er det oplagt at dække op med bestikposer i sort læder. Stilen kan blive fuldendt ved at klæde tjenerne på i Trademark Livings tjenerforklæder med lommer som fås i sort læder og brunt læder. Sortimentet rummer også kvalitets kokkeforklæder i sort læder og brunt læder.

Fade og skåle

Fade og skåle har mange anvendelsesmuligheder – de kan bruges til servering, udstilling eller som pyntegenstand i sig selv. Hos Trademark Living finder du et bredt udvalg af fade og skåle i mange afskygninger. I vores sortiment af flotte fade og skåle, finder du rustikke jernskåle, aflange træfade og store træskåle, fade af papmaché, marmor m.m. Ønsker du at tilføje et iøjnefaldende element til din indretning, kan du eksempelvis købe en af vores gamle brødforme eller kageforme i atypiske faconer.

Bakker

Hos Trademark Living kan du finde et stort udvalg af flotte og funktionelle bakker. Sortimentet rummer bakker i mange forskellige størrelser og materialer, eksempelvis har vi bakker lavet af, sort marmor, hvidt marmor, messing, træ og zink. Nogle af produkterne er genbrug eller upcyclet, så de igen kan tjene et formål; hvilket ligeledes giver den fine patina, som passer så godt ind i en moderne indretningsstil. Hvis du holder af en rå eller rustik stil, er det med garanti muligt at finde en bakke, der passer til din personlige indretning.

Skærebrætter og tapasbrætter

Servér tapas eller oste for dine gæster eller kunder på et skærebræt eller en platte fra Trademark Living. Ethvert køkken bør indeholde et smukt og dekorativt skærebræt eller tapasbræt i træ eller marmor.
Når du vælger et skærebræt i træ frem for eksempelvis plastik, går du ikke på kompromis med hverken funktionalitet, æstetik eller design. Vi har skærebrætter og platter i forskellige former og størrelser, så du med garanti kan finde et produkt, som passer ind i dit køkken.

Lysestager og lanterner

Når man skal hygge sig og skabe en behagelig stemning, er det altid en god idé, at tænde stearinlys. I Trademark Livings udvalg af lysestager og lanterner finder du produkter i forskellige stilarter og materialer. Du kan eksempelvis vælge lanterner i antikt look, eller en lysestage lavet af gamle bordben og gamle håndjern, som med garanti vil vække opsigt som et anderledes element i din indretning.
Hvis du har en elegant og nordisk stil er det oplagt at vælge en enkel jernlysestage, for eksempel messingfarvet. Hvis du har små børn eller dyr er det oplagt at vælge en væglysestage.

Krukker

Ved at bruge rustikke krukker, eksempelvis i ler, stenmel eller støbejern, tilføjer du et råt element til din indretning. Du kan vælge at blande materialerne og stilarterne for at lave en helt unik udstilling af krukker fra Trademark Living. Krukkerne kan bruges til forskellige slags udstillinger. For eksempel kan du vælge at krukken skal indeholde tørrede grene, påfuglefjer, blomster eller stearinlys. Kun fantasien sætter grænser – men vær opmærksom på, at flere af produkterne ikke tåler vand. 

Vaser og flasker

Med vaser og flasker i glas fra Trademark Living kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, kontor eller forretning. Sortimentet af glasvaser og glasflasker findes i mange former og farver, og bidrager alle til et spændende og rustikt look – og kan varieres i det uendelige afhængigt af, hvordan du vælger at style produkterne. Vores glasprodukter er primært fremstillet i genbrugsglas, og er dekorative i sig selv, men kan også bruges til friske blomster eller som lysestage.
Vores vaser og flasker findes i forskellige farver, størrelser og udtryk. Der er flotte hver for sig, og komplimenterer også hinanden, hvis du vælger at stille dem samlet.

Find alt i boligtilbehør, interiør og dekoration hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store sortiment af boligtilbehør? Så husk, at vi har et 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden et eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, du har brug for.

keyboard_arrow_up