keyboard_arrow_up

VÆGLAMPER

1 - 7 of 7 Nulstil

Alle priser er ekskl. moms 1 - 7 of 7 Nulstil

Originalt gamle og brugte industri væglamper

Hvis du leder efter unika væglamper med et industrielt og råt udtryk, så kan du finde dem hos Trademark Living. Vi elsker unikke møbler og funky lamper med autentisk patina, og er særligt vilde med brugte industrilamper eller maritime lamper fra store skibe fra verdenshavene. De karakteristiske lamper håndplukkes i Indien og istandsættes med stor passion. De får CE-godkendt fatning og ledning, så de er klar til at bringe sjæl og historie i din indretning. De superrå gamle væglamper findes i meget få eksemplarer. Så du skal være hurtig, hvis du skal have fingre i de unikke gamle industrilamper, som oser af stemning og giver din indretning et unikt og personligt udtryk.
Indretningstip: Hvis du er heldig at få fingre i en original gammel industrilampe med dobbelt lysstofrør, så tænk ud af boksen. Industrilampen er ikke kun cool på væggen, men kan også stilles i hjørnet eller lægges på gulvet – mulighederne er mange.

Alle Trademark Livings lamper, med undtagelse af SG0819, er udstyret med en E27-fatning, som passer til vores smukke, håndlavede LED-pærer, som sælges separat her på siden – pære medfølger ikke, når du køber en lampe.

Belysning og væglamper til hotel, café og restaurant

Når du skal finde den bedste belysning og væglampe til din restaurant, bar, café, hotel eller butik, så har vi et unikt og råt udvalg af stemningsfulde væglamper.
Vores industrielle væglamper giver en god og behagelig belysning i det lokale du opsætter lamperne i. De er særligt gode til gangarealer, mindre rum, bag bardiske eller til kundetoiletter.
Mange af de industrielle væglamper har et enkelt, råt udtryk, og passer perfekt til rå murstensvægge, hvis du ønsker at bringe et råt, rustikt New Yorker-look til din restaurant, hotel eller café.

Væglamper med smukke synlige LED pærer i vintagelook

Vi er vilde med væglamper med synlige globepærer, da vores smukke LED vintage pærer med synlige glødetråde, komplementerer vores enkle og minimalistiske lamper så godt. Pæren skaber med sin fremtrædende plads en super flot effekt til hele lampen, og taler både til dem der har hang til minimalisme og til dem der er mere til den nostalgiske vintagestil. Vores lamper kan også med fordel sættes omvendt på væggen således at lyspæren vender nedad. Kun fantasien sætter grænser.

Indendørs væglamper med et råt fabrikslook

Hvis du er vild med industrielle og rå lamper i fabriksstil, så vil du helt sikkert kunne finde en lampe der passer til din indretning hos Trademark Living. Vores enkle, rustikke og moderne fabrikslamper er et lyspunkt i en hver indretning. Hvis de samtidig kombineres med den rette LED globepære fra vores sortiment, er du garanteret et smukt varmt lys og en unik, moderne indretning, der vil imponere dine gæster og få rummet til at virke større end det er.

Tips til indretning med væglamper

Når du indretter med væglamper, har du mange muligheder. Et godt tip er at supplere en pendel over et spisebord med diskrete væglamper, der giver en skøn, behagelig baggrundsbelysning i lokalet.
En anden mulighed er at anvende en skulpturel væglampe som en del af din billedvæg som ekstra effekt og lys.
Der er ingen grænser for hvor du kan placere en væglampe. Tænk blot ud af boksen, når du vælger placering af væglampe i soveværelset, gangarealer, køkkenet eller i entreen. For kombineret med andre former for belysning, skaber væglamper den helt rigtige atmosfære.
Hvis du er i tvivl om hvordan du vælger den rigtige væglampe, så er det særligt vigtigt at overveje følgende: Hvor højt skal lampen hænge på væggen, hvor meget plads har lampen til at stikke ud fra væggen, skal lampen give et nedadrettet, opadrettet eller spredt lys?
Når du har overvejet ovenstående, er du godt på vej til at finde den helt rigtige væglampe til din indretning.

Køb unikke væglamper hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores stemningsfulde belysning og unikke sortiment af industrielle væglamper, gulvlamper, pendler og LED pærer? Så kom forbi vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du en privat forbruger, der er faldet for vores industrielle væglamper, så har du mulighed for at søge og finde en forhandler nær dig her.