keyboard_arrow_up

TASKER & ACCESSORIES

1 - 15 of 15 Nulstil

Alle priser er ekskl. moms 1 - 15 of 15 Nulstil

Skindtasker i premium look

Er du på udkig efter en luksuriøs følgesvend til weekendturen, til hverdag eller til fest, så er du kommet det rette sted. Findes der noget bedre end at fuldende dit outfit med en smuk lædertaske eller en taske ruskind? Taskerne har et tidløst og klassisk udtryk, og kan bruges både til hverdag og til fest, hvor de kan være prikken over i’et til dit look.

Tasker der holder mange år frem

Der er en grund til, at læder er et materiale, der ofte bruges til produktion af tasker og accessories. Det har været brugt siden tidernes morgen, da det har vist sig som et yderst holdbart materiale, der endda får en smuk patina over tid. Desuden er det yderst praktisk, og du kan nemt tørre din lædertaske i bøffel af med en fugtig klud, hvis du har fået en plet på.

Taskedesign med funktion in mente

Designerne hos Trademark Living har taget højde for funktionaliteten i alle taskerne. De større tasker har alle en praktisk lomme med lynlås, så du nemt kan komme til dine mindre ting, der ellers let kan forsvinde i bunden af en stor taske. I de mindre tasker er der desuden plads til dine kreditkort. Mange af taskerne kommer med en matchende rem, der kan justeres, så den passer til din højde, eller tages af, hvis du ikke ønsker at gøre brug af den.

Lækre lædertasker til alle lejligheder

Læder er en mere glat type skind, hvor man i fremstillingen bruger den udvendige side af huden på dyret. Læder benyttes meget ofte til produktion af tasker, da det er en af de højeste kvaliteter af skind, man kan få. Trademark Living har designet en bred kollektion af lædertasker, der indeholder blandt andet en populær bumbag i to størrelser, en praktisk weekendtaske, der også kan bruges på job eller studie, en skøn shopper du kan tage med på farten til hverdag og en smuk clutch du kan bruge som pung eller når du skal til fest. Derudover finder du også computertasker, toilettasker, duffeltasker, punge, lædersleeves, nøgleringe og kuffertmærker i den lækre bøffellæderkvalitet.

Ruskindstasker - perfekte til hverdag og fest

Ruskind er en type skind med en mere ru og opkradset overflade, hvor man bruger bagsiden af skindet. Ruskindet har ikke den samme hårde overflade som læder, men bliver derfor mere blødt og smidigt. Du skal vælge en taske i ruskind, hvis du er på udkig efter en lidt mere feminin taske. Trademark Living tilbyder tre tasker i ruskind, en lille lækker clutch, en flot og praktisk bumbag, som kan indeholde de vigtigste ting du har behov for på farten, samt en stilfuld shopper, når du har behov for lidt mere plads.

Skønne skindfarver der passer til det hele

Alle lædertaskerne fra Trademark Living kommer i 2 klassiske og stilfulde farver, nemlig en klassisk sort og en stilsikker brun. Taskerne i ruskind fås i en flot mørkegrøn, en skøn camelfarve og en smuk grå. Farverne i ruskind er valgt efter tidens trend, men stadig klassiske nok til at du kan style dem til stort set ethvert outfit, og farverne går ikke lige af mode.