PUFFER

Rustikke og rå læderpuffer. De er sjove, dekorative, funktionelle, skaber hygge og er praktiske som f.eks. et alternativt sofabord eller skammel. Med et enkelt og stilsikkert design, passer puffen perfekt ind i alle hjem og indretninger. 
Køber du varer med læder, skal du være opmærksom på, at læder er et naturprodukt, og der således vil forekomme variation i både farve, udseende og overflade. Små ridser og ar er naturlige og ikke produktionsfejl.

Alle priser er ekskl. moms

Puf med flere funktioner

Pift dit hjem op med en af de lækre puffer fra Trademark Living. En puf kan have mange funktioner. Det kan være den ekstra lille siddeplads, placer en pakke på puffen og du har et ekstra lille bord, hvil benene når du ser tv eller læser en bog.

Hos Trademark Living har vi mange forskellige skønne små pufs, bænke og små siddemøbler som er fremstillet i materialer såsom træ, jern, læder og håndvævet bomuld. Vi har pufs lavet af upcyclede metaltønder og cool bænke i vintage style med råt læder og fine træben. Passer det bedre med en skammel kan du både finde skamler og taburetter i træ, høje industrielle skamler eller barstole uden ryg.

keyboard_arrow_up