keyboard_arrow_up

EN HYGGELIG KONTORINDRETNING

»Vi er glade for det rå interiør fra Trademark Living, der har skabt et meget hyggeligt og unikt ejendomsmæglerkontor«

I en urban bydel tæt ved havnefronten og med udsigt over Østre Havn i Aalborg, ligger der et inspirerende ejendomsmæglerkontor med en gennemført, moderne og industriel indretning. Skabt i mødet mellem det rustikke havnemiljø, smukke genbrugsmaterialer og upcyclet interiør.

En indretning med fokus på genbrug og upcycling
Upcycling, genbrug og en industriel stil var vigtige parametre for medindehaver og ejendomsmægler Jette Gudiksens indretning af kontoret. Hun havde et klart billede af, hvad hun ville have. Så hun var ikke et øjeblik i tvivl, da hun hørte om Trademark Living’s koncept med rå møbler i genbrugsmaterialer og en industriel indretning med kant: »Orv! Det skal det være!«

En god oplevelse for kunderne
Målet med indretningen af kontoret i det gamle havnemiljø var at skabe et sjovt og anderledes kontor, der kunne give kunderne en god oplevelse, når de besøgte ejendomsmæglerkontoret på Østre Havn – med respekt for områdets sjæl og historie som industrihavn. 

EN RUSTIK OG MODERNE STIL

Kunderne er begejstrede for indretningen

Hos Thorkild Kristensen er de hvide vægge og en neutral indretning, man ofte forbinder med et ejendomsmæglerkontor, byttet ud med genbrugsmøbler, upcyclet interiør og en indretning med kant, der begejstrer kunderne.

»Det er sjovt at fortælle kunderne om de gode historier bag indretningen« siger Jette Gudiksen.
Der er mange gode samtaleemner i de attraktive lokaler på havnen, der er inspirerende indrettet af møbler og tæpper i genbrugsmaterialer, upcyclet interiør og originale gamle vintage biografbænke – der alt sammen er med til at give liv til indretningen.

En utrolig hyggelig kontorindretning
»Vi er glade for det rå interiør fra Trademark Living, der har skabt et meget hyggeligt og unikt ejendomsmæglerkontor« siger Jette Gudiksen. »Og det giver en god fornemmelse at vide, at vi har indrettet med genbrugsmøbler og interiør i genbrugsmaterialer. På den måde er vi med til at spare på ressourcerne her på jorden.«

Musthaves til rå KONTORindretning

Rustikke biografbænke og industrielle lamper.