Besøg vores showroom

Kom og besøg vores inspirerende B2B showroom. En ting er nemlig en hjemmeside, noget helt andet er at opleve og se med hænderne.

Vores hovedkontor ligger i Skanderborg i Danmark, her har vi et 250 m² showroom, kaffe på kanden og lager under samme tag. 
Når du kommer ind i vores showroom, er det som at træde ind i en anden verden, og man får lidt en fornemmelse af en travl markedplads. Der er hyggelige hjørner, der oser af personlighed og svundne tider, andre igen fremstår rå og praktiske. Gennemgående er dog, udtrykket af individualitet og personlighed, og en passion for ting, der har deres egen fortælling. 
Hvad enten det drejer sig om belysning i fabriksstil eller vintagestil, genbrugsmøbler med sjæl og patina, eller boligtilbehør til at understrege præferencer, bærer de alle præg af vores passion.

Her har du mulighed for at se og røre, sætte forskellige varer sammen som du ønsker, og danne dig et indtryk af kombinationsmuligheder og indretningsideer. Hvis du ønsker hjælp til indretning af butik og display af varerne, bistår vi gerne med råd og sparring, så netop dit ønske og dine forestillinger kan blive en realitet. Og skulle du have plads i bilen, kan du tage dine fund med dig med det samme.

Showroomet er åbent i vore almindelige åbningstider. Venligst ring inden eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for.

Vi ser frem til at høre fra dig!

info@trademarkliving.dk
Tel: +45 70 24 16 44
Skype: trademarkdk

Telefontid: 
Mandag - Torsdag 9.00 - 15.30
Fredag 9.00 - 15.00

 

250 inspirerende kvadratmeter i Skanderborg

Feel free to explore, touch and ‘play’ - let’s do magic together! 

MÆRK VORES PRODUKTER I VORES

SHOWROOM

Showroom favoritter

Møbler, der skal ses med dine hænder

keyboard_arrow_up