The sky’s the limit

Trademark Living er en dansk handelsvirksomhed, der skaber stemningsfulde, rustikke og unikke interiørløsninger.

Vores vision er at drømme stort ved at tilbyde det mest rå sortiment på markedet. Vi sætter vores kunder i fokus, og en kort, men vigtig liste over værdier for virksomheden er med til at styre vores handlinger og beslutninger.
Vi elsker at arbejde med rå, naturlige og genbrugte materialer, og vi skaber bæredygtige interiørløsninger - altid med stor respekt for vores kunder og vores leverandører,  - uden dem, ingen os. Alle vores produkter har en historie at fortælle. Og ikke to er ens.  Fordi godt design lever ud over tid og funktion, ser vi ikke kun historien, men på produktet - det er den cool og rå attitude,  der knytter dem sammen.

I vores produkt sortiment arbejder vi med genbrug, upcycling, ny produktion, tilbehør til hjemmet og originale gamle møbler. Med et lille twist af kreativitet har det aldrig været sjovere at indrette! Kun fantasien sætter grænser, - vores leverandører er sande håndværkere, når vi laver 'magi' sammen, men vi sørger altid for, at hvert design understreger og støtter hinanden ved at bringe glæde og funktionalitet og ikke mindst opfylde dine drømme. 

Hvidt fingeraftryk

SKABER NYT NIVEAU AF UNIKHED

Trademark Living sætter DNA aftryk

Fortid, nutid og fremtid mødes i dette minimalistiske og humanistiske sanseudtryk. Der efterlades rum til betragterens egen tolkning, oplevelse og refleksion. Trademark Living har skabt en genkendelig visuel personlighed.

Et fingeraftryk, der manifesterer firmaets DNA – firmaets unikhed. Et ansigt, der afspejler de nye tider, visioner og den konstante forandring, menneskeheden bevæger os i. Uendeligheden og ringene i vandet, der spreder sig, når kundeservice ydes og firmaets spændende med-kant-sortiment tilbydes.

”Trademark Livings visuelle make-over sker primært for at styrke genkendelighed på markedet” siger Jan og fortsætter ”Ikonet er som en uendelig ramme, der danner et sundt grundlag for noget større”. Der er ingen tvivl; vi ønsker med dette brandikon at stå ved, det vi laver – og dem, vi er. Ønsker at vise vores stolthed og unikhed”. 

Den signifikante udvikling bliver tilføjelsen af brandikonet på alle firmaets produkter og emballage i fremtiden. Et både enkelt, ligetil samt rent og sammenhængende printet aftryk.

Living markedet afspejler forbrugerens behov for at ”mit hjem er mit personlige private univers” og ”mit hjem er min tryghed”. Trademark Livings handelsvare er livsstil og livskvalitet. 
Det er oplevelsesøkonomi ud fra bedste motto ”You can – if you think you can”.

Donationer & støtte organisationer

Vi i Trademark Living støtter


FAMILIER MED KRÆFTRAMTE BØRN

Trademark Living er via et mangeårigt virksomhedsmedlemskab med til at støtte Familier med kræftramte børn. Ønsker du at vide mere om organisationen Familier med kræftramte børn,
kan du læse det her > > > fmkb.dk

TEAM RYNKEBY

Trademark Living er bronzesponser på Team Rynkebys indsamling til Børnecancerfonden i Danmark. 
Team Rynkeby er et europæisk velgørenhedscykelhold, som hvert år cykler til Paris for at samle penge ind til børn med kritiske sygdomme og deres familier.
Ønsker du at vide mere om Team Rynkeby,
kan du læse det her > > > team-rynkeby.dk

 

Følg os på de sociale medier

Få et lille indblik i vores hverdag

keyboard_arrow_up