sådan startede det

»Det er fuldstændig dét her! Det er lige præcis den café indretning jeg har gået og drømt om!« 


...er reaktionen på det første møde mellem Frederikke Sommer og Trademark Living, da hun tilfældigt opdager messestanden på Madværkstedet i København.
Det bliver startskuddet til, at Frederikke Sommer kan få ført sine tanker og drømme for en unik café og livsstilsoplevelse ud i virkeligheden sammen med sin mand, Allan Birk.

To inspirerende besøg i showroomet
For at indfrie drømmen besøger de det 500 m2 showroom i Skanderborg, hvor de med hjælp fra Interiør konsulenten Sandie Cully sætter indretningen sammen,
og får skabt en helt gennemført stil. 
Efter to besøg i showroomet med efterfølgende leveringer, er den helt perfekte Café Allfred blevet skabt. ”Det var virkelig spot on – de havde lige alt det jeg skulle bruge!
Det kunne ikke være andre møbler” siger Frederikke begejstret.

En god indretningsproces
»Hele processen med Trademark Living har været fantastisk god – lige fra Madværkstedet, til showroomet og den færdige café« siger Frederikke. »Det hele har klappet og Sandie er også fantastisk! Hun er interesseret og kunne huske os fra Madværkstedet, da vi kommer på besøg i showroomet i Skanderborg. Hun er nærværende og spørger ind til projektet, og tager vores indretningsdrømme alvorligt.«

En trendy lifestyle café

Den unikke café indretning komplementerer konceptet

Café Allfred er en trendy livsstilscafé med et unikt koncept. Du kan både få kaffe, kage, is, lækre sandwich og nøje udvalgte vine. Men også købe gavekurve, smykker og modetøj. Det hele er nøje udvalgt, og det afspejles også i indretningen.
Et råt konsolbord med en gammel cykel som stel og en knage af et gammelt cykelstyr er godt blikfang i caféen og understøtter den sjove historie om, at caféen tidligere var en cykelforretning.
Caféen er varieret indrettet med høje borde, lave borde og masser af historie og vægdekoration.
Frederikke holder særligt af One of a Kind produkterne som f.eks. et fint gammelt træskab og en gammel rustik tønde med et markant udtryk. Det giver en helt speciel sjæl og atmosfære til indretningen.

Café Allfred har succes med sin indretning - der skiller sig ud
Cafégæsterne synes at det er en oplevelse at være i caféen, og stemningen bliver perfekt understøttet af den unikke indretning.
»Vi skiller os meget ud fra de andre caféer i byen. Der er rigtig mange folk der har fået en aha-oplevelse, når de har besøgt caféen. Det er ikke et sted man glemmer, og mange kunder spørger om vi vil åbne en café i deres by« siger Frederikke.
At kunderne er vilde med konceptet, bekræftes ved at der sælges mange gavekort til caféen, da mange ønsker at dele denne særlige oplevelse med andre.

Et stort ønske om mere plads
»Jeg vil anbefale Trademark Living til alle« siger Frederikke »Jeg ville bare ønske at vi havde mere plads.
Hvis vi havde det, ville vi også sælge løs af vores indretning. Jeg har ikke tal på hvor mange kunder der ønsker at købe Trademark Living møbler fra indretningen, så det må være næste step, når vi får bygget ud« slutter Frederikke drømmende.

Musthaves til indretning af en lifestyle café 

Rustikke caféborde, hvide caféstole og industrielle lamper.

keyboard_arrow_up