keyboard_arrow_up

FORELSKET I moonlight lampen 

”Det var kærlighed ved første blik, da jeg så Trademark Living på Formex Messen i Stockholm”

Jessica Eriksson møder Trademark Living på Formex messen i 2011, og det er, som hun udtrykker det, ”kærlighed ved første blik”. Jessica falder pladask for de recyclede og upcyclede møbler, det cool mix af gammelt og nyt, og den måde Trademark Living formår at blande materialer som f.eks. jern og læder. ”Jeg er efter 10 år stadig vild med Trademark Living. Jeg bliver aldrig træt af deres rå og rustikke stil. Der er den genkendelige røde tråd, og de formår til stadighed at være up to date og tilføje nye produkter, som nemt kan styles med det stemningsfulde interiørunivers i de eksisterende produkter, jeg allerede kender og elsker. Og så gør det jo heller ikke noget, at møblerne har den lækreste patina, og at det er så nemt at style med andre af mine leverandørers produkter”.

Moderne og rustik hotel-feeling

Vi taler med Jessica på en lidt kedelig og kold februar dag, men humøret er ikke til at tage fejl af. Det er alt andet end gråt og kedeligt, for Jessica er en knivspids fra at være færdig med et kæmpestort projekt, hun har arbejdet på det sidste års tid. Et såkaldt kontorhotel i to plan, som er beliggende i den nye bydel Östre Fyrislund i Uppsala. Det nye kontorhotel 750 er en kombination af moderne kontorer i stueplan og på 1. sal, med et stort åbent lækkert lokale til fest- og eventudlejning. 

Autentisk og lækkert arbejdsmiljø

”Jeg er så tilfreds med resultatet”

Jessica har været ansvarlig for indretningen, og det har været vigtigt for hende, at hele projektet har fået en moderne og rustik hotel-feeling. Hun fortæller passioneret om projektet, ”Faktisk vidste jeg med det samme, at dette indretningsprojekt skulle være med udgangspunkt i møbler og interiør fra Trademark Living, da jeg før med stor succes har skabt cool og autentiske miljøer med den her genbrugs-feeling”. Hun forklarer videre, ”Jeg har forelsket mig i de industrielle Moonlight lamper i perforeret jern, så jeg vidste, at jeg ville bygge miljøerne i stueplanen op efter lamperne med det utroligt smukke lysfald. Jeg forestillede mig, at de ville væres vildt cool at hænge ned højt oppe fra loftet med de rå rustikke rundborde i træ under. Andre steder i rummet valgte jeg de tre meter lange unikke spiseborde, og i loungeafdelingen valgte jeg de komfortable og lækre James loungestole. Jeg er så tilfreds med resultatet. Det er blevet lige så lækkert, som jeg kun kunne drømme om”. 

Ingen stress med Trademark Living

Projektet har dog indimellem krævet is i maven, pga. forsinkelser med levering af byggematerialer. ”Derfor er det også et drømmescenarie, når man i indretningsfasen får sine 22 paller fra Trademark Living til tiden, så man endelig kan gå i gang med at gøre det hele lækkert”, siger Jessica med et træk på smilebåndet og fortsætter, ”processen har til tider været ret stressende, men ikke med Mads fra Trademark Living. Ham har jeg stolet fuldt ud på og haft ro i maven. Mads har været utrolig hjælpsom og flink til at følge op på mine ting”.

Begejstring fra lejernes side.

Nu ser Jessica frem til, at de nye lejere begynder at komme med flyttekasser, og der kommer liv i huset. ”Lejerne er meget begejstrede for det autentiske og lækre arbejdsmiljø. Faktisk er vi allerede fuldt booket på kontorerne. De første bookinger er begyndt at komme ind til firmafester og sportsevents, og jeg glæder mig til at byde nye kunder velkommen i dette fantastiske miljø”. 

 

hJERTET BANKER FOR iNDRETNING

5 hurtige om Hugo W Concept

  1. Hugo W Concept starter i september 2012, som en lokal kombineret restaurant/bistro og interiør forretning.
  2. Jessica er passioneret indretningskonsulent og laver forskellige miljøer i butikken. Hun har bl.a. stor succes med at skabe stue- eller bistromiljøer, meget ofte med udgangspunkt i møbler fra Trademark Living. Butikken bliver konstant indrettet på ny, da Jessica flere gange sælger et totalt miljø til en bistro eller restaurant, der er begejstrede for hendes indretning.
  3. Jessica har fra starten været meget begejstret for Living stolene, og hun har ikke noget tal på, hvor mange gange hun har solgt stolene til kunder, men som hun siger, ”jeg elsker det tidløse i de stole, og at du også kan få barstole i samme koncept, er bare genialt”.
  4. For 3 år siden tager Jessica en beslutning om at lukke bistroen og butikken ned, da hendes hjerte banker hårdt for at satse mere på indretningsdelen. Dette bliver til glæde for bl.a. en række ejendomsmæglere, der nu ringer til Jessica, når de har et hus, der skal gøres klar til salg.
  5. Jessica overvejer at genoptage lidt af det gamle koncept med en pop-up butik, der kun har åbent om lørdagen, hvor hun vil sælge interiør fra sine leverandører.

Tak til @sebastianthorenphotography for de lækre fotos.

fÅ STILEN

Industrielle lamper, lækre stole og caféborde i genbrugstræ.

1 - 15 of 15 Vis alle

Alle priser er ekskl. moms 1 - 15 of 15 Vis alle