BÆNKE & DAYBEDS

Bænke & Daybeds er hotte og populære som aldrig før! Disse multifunktionelle møbler kan anvendes i alle rum og skabe en funktionel og kreativ helhed, - og giver samtidig en stemning du kan drømme dig helt væk i.
Blandingen af smukt gammelt træ eller råt jern går hånd i hånd med de forskellige udformninger og udtryk og en rigtig smart løsning hvis en almindelig sofa ikke lige rummer siddepladser nok.
Køber du varer med læder, skal du være opmærksom på, at læder er et naturprodukt, og der således vil forekomme variation i både farve, udseende og overflade. Små ridser og ar er naturlige og ikke produktionsfejl.

Alle priser er ekskl. moms

Bænke og daybeds med kant

Lækre vintagebænke, industrielle bænke og skønne daybeds til indretning af dit hjem, din restaurant, hotel eller cafe. Vores gamle bænke og daybeds giver kant og en unik stil til rummet.
Trademark Living forhandler flere forskellige dekorative og praktiske bænke og daybeds som fx gammel skolepult, vintage træbænk med patina, daybed med hynde, vintage biografbænk, spitfire bænk, træbænk med jernstel, jernbænk med læderhynde, træbænk i genbrugstræ.

Indretning med bænke og daybeds

Se hvordan vores kunder fra restaurationsbranchen har skabt en cool indretning og deres helt egen stil med vores bænke og daybeds i et skønt mix med vores inventar og andre industrielle møbler.

keyboard_arrow_up