VITRINESKABE

Skab en fin kontrast i indretningen med et vitrineskab, der elegant kan opbevare eller udstille lige det du ønsker. Vi har vitrineskabe i flere forskellige stilarter, store og små, med og uden glas og i forskellige materialer, men altid med et råt udtryk.

Alle priser er ekskl. moms

Vitrineskab i jern 

Hos Trademark Living finder du flotte vitrineskabe fremstillet i jern. Selv om et vitrineskab i jern er tungt, har det med sine fine glaspartier et let og elegant udseende, som giver et flot udtryk i indretningen. De indvendige hylder kan enten være af jern eller af glas. Som opbevaringsmøbler er et vitrineskab også perfekt. Det er rummeligt. Ideelt til opbevaring af porcelæn og service, eller bøger og kunst. Vitrineskabe i jern fra Trademark Living er alle lavet i et tidløs design. Egner sig perfekt til både den minimalistiske indretning, den rå industrielle stil og den nordiske stil. Et vitrineskab i jern kan både være med til at understøtte eller være en kontrast til din nuværende indretning.

Originale unikke gamle vitrineskabe i træ 

Hos vores leverandører er der et skattekammer af originale gamle både store og små vitrineskabe der er blevet kasseret af deres tidligere ejere. Dem køber vi, får dem repareret og sat nye glasruder i hvor der mangler. Det resulterer i smukke gamle skabe, med en slidt patina der er produceret i gode materialer og tidløs design. Skabene vil holde i enhver indretning år efter år. Et vitrineskab i træ indbyder til hygge i såvel stuen, køkkenet eller entreen. Vælger du et vitrineskab med glaslåger giver det samtidig en lethed og måde at fremvise smukke pynteting uden at de samler støv. Hold godt øje med webshoppen. Der er stor efterspørgsel efter de originale unikke gamle vitrineskabe, og de når sjælden at være tilgængelige i shoppen ret lang tid ad gangen.

Vitrineskabe er for alle med sans for en god indretning 

Uanset om du holder af den nordiske og minimalistiske stil, eller om du er til den mere rå industrielle stil, kan du finde et passende vitrineskab i vores udvalg. Der er vitrineskabe i både jern og træ. De er både med og uden glas. De findes i brede, høje og smalle udgaver. Nogle er til ophæng, andre med ben og nogle med sokkel.

Køb vitrineskabe hos Trademark Living 

Hvis du er fristet af at se og opleve vores store sortiment af vitrineskabe kan sortimentet opleves i vores 500 m2 B2B showroom i Skanderborg – hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig venligst ringe inden besøg på tlf. +45 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den opmærksomhed og tid, der er brug for. Er du privat forbruger, der er faldet for vores interiør, har du mulighed for at finde en forhandler nær dig her.

keyboard_arrow_up