LOFTLAMPER

Er du på udkig efter en anderledes loftlampe lige til at hænge op, så finder du her et bredt udvalg. Herunder også pendler og industrilamper med et slidt og råt look og en vanvittig cool udstråling.

Alle priser er ekskl. moms

Få et råt industrielt look med originalt gamle industrilamper og fabrikslamper

Trademark Livings sortiment af originalt gamle industrielle loftslamper kan bruges i alle rum hvor du ønsker en cool og industriel indretning. Her kan du finde en rå industri pendel fremstillet i patineret jern, der med sit maskuline udtryk vil passe rigtig godt sammen med materialer som beton, jern og rustikt træ. Gamle industrielle loftslamper kan hænges parvis eller enkeltvis over spisebordet eller der hvor rummet kræver det rigtige rå stemningsfulde fabrikslook.

Køb store loftlamper, pendler og belysning til din restaurant, cafe eller hotel

Hvad med at give dine gæster den ultimative belysning med industrielle lamper med store og dekorative globepærer? Gå på opdagelse her hos Trademark Living, hvor du kan finde flotte, megastore og anderledes pendler i et rent maskulint design, der kan give en stemningsfuld belysning og fuldende indretningen af din restaurant, cafe eller hotel. 

Tilføj kant til indretningen med upcyclede pendler og hængelamper

Upcycling er genbrug og håndværk på den fede måde! Så hvis du går efter at tilføre ekstra kant til indretningen, så er upcyclede lamper det helt rigtige valg. Hos Trademark Living tryller vi originale gamle cykelpedaler og cykelfælge om til lamper, som lader det kolde stål fra gamle cykler sprede lys, varme og stemning. Er du mere til de firhjulede kan du også finde upcyclede loftslamper fremstillet af originale gamle traktorlygter med et enkelt design i trendy look. De er fantastiske til at skabe en hyggelig atmosfære og tilføre ekstra kant til indretningen.

Rustikke lamper og loftpendler i fabriksstil

Hvis du er til lamper i en industriel stil, så kan du være sikker på at finde en flot loftpendel i Trademark Livings store udvalg af reproducerede lamper i original fabriksstil. De rustikke lamper har masser af fabrikscharme og vækker opsigt i indretningen. Vores jernlamper fås i forskellige farver – jern og messing, antik blå, antik hvid, grøn, gul og rød. Vil du virkelig imponere, så skal du gå efter en stor rå funktionel fabrikslampe med justerbart sakseudtræk. Den er super dekorativ med det rå fabrikslook og har en høj wow-faktor. Leder du efter et mere blødt industrielt look, så er lampen ”Moonlight” med perforerede lampeskærme i jern, det helt rigtige valg. Moonlight er en lampe der med sin udstråling vil tilføre rummet en smuk belysning og et råt industrielt udtryk. Moonlight lampen fås i 3 størrelser. Du kan hænge lamperne sammen eller enkeltvis over spisebordet eller hvor du ønsker at skabe en stemningsfuld atmosfære. Super cool med vores LED pærer.

Få hyggebelysning med lamper til store dekorative LED pærer (globepærer)

Skab en industriel stil og et smukt lys i din bolig eller restaurant med unikke hængelamper med store dekorative LED pærer. De flotte retro-pærer med deres synlige glød er populære hos vores kunder, da de virkelig skaber en stemningsfuld belysning.  Vores dekorative glødepærer kan bruges i alle vores lamper. De smukke og dæmpbare LED pærer med gyldent lys, kan også anvendes uden skærm i vores minimalistiske hvide porcelænsfatninger med stofledninger. Med en moderne lysdæmper kan du altid tilpasse belysningen og skabe den perfekte hyggebelysning med et roligt og afdæmpet lys.

Mangler du hjælp til at skabe stemning med lamper eller belysning?

Belysning i hjemmet eller i en restaurant har stor betydning for indretningen. Den rette belysning kan skabe stemning og komplementere din indretning. Vil du have inspiration til belysning af din bolig, restaurant eller butik med rå lamper fra Trademark Living? Eller skal du bruge hjælp til at vælge den helt rigtige industrielle lampe over spisebordet, i entréen eller mødelokalet? Så besøg vores 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Ring venligst inden eventuelt besøg +45 70 24 16 44, så du undgår at køre forgæves, og vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed der er brug for. Er du en privat kunde, der er faldet for vores rå industrielle loftslamper og pendler, så søg og find en forhandler nær dig her.

keyboard_arrow_up