PYNTEPUDER & TÆPPER

Skab hygge og stemning med tæpper og pyntepuder, der med et kan forandre stemningen i et rum. Med gulvtæpper og pyntepuder kan du tilføje et frisk pust til din bolig uden at du behøver at skifte alle dine møbler ud. Du kan desuden ret nemt flytte dine puder og løse tæpper rundt i huset og på den måde forny din indretning, så ofte du ønsker det. Både ruskind og læder er naturprodukter med en god holdbarhed, som passer rigtig godt ind i den nordiske stil og kan give eksklusivitet og et lidt mere råt udtryk til din boligindretning.

Alle priser er ekskl. moms

Pyntepuder

Klassisk skandinavisk charme præger disse puder fra Trademark Living, der passer ind i stort set alle hjem. Puderne kan give din sofa et pift, men vi har også prioriteret at kvaliteten på puden er rar at sidde og ligge op ad. Disse lækre pyntepuder er lavet i en blød og lækker ruskindskvalitet med en bagside i en matchende canvas, der stiver pudebetrækket flot af.

Pyntepudebetræk i flere farver og former

Farverne på sofapuderne er ikke skrigende, men derimod holdt i lidt mere diskrete nuancer, så hvis du er ude efter en mere stilren og afdæmpet accessory til sofaen eller sengen, så er disse pyntepuder i ruskind yderst velegnede. De fås i tre størrelser og tre farver, som komplimenterer hinanden på smukkeste vis, så du kan kombinere dem som du har lyst.

Puden fås i en lækker lys brun farve og en skøn grå nuance. Den brune og grå pude passer til langt de fleste sofaer og kan sagtens kombineres med andre puder i samme farvenuancer. Du kan også få en flot mørk grøn pude, der kan give noget modspil til en lysere sofa eller lænestol.

Det bløde tilbehør med de mange muligheder

Pyntepuderne fra Trademark Living kan ikke kun bruges i sofaen. Pift din yndlingsstol op eller lad puderne pynte på din seng. Sofapuderne skaber hygge i din boligindretning og er helt i tråd med den nordiske indretning. Går du op i både høj komfort og dansk design, er det oplagt at vælge de lækre pyntepuder til din indretning fra Trademark Living.

Tæpper i læder

Læder er et oplagt materiale for alle, der vil have stilfulde, men holdbare tæpper. Gulvtæpperne fra Trademark Living kan med deres enkelhed komplimentere den øvrige indretning. Tæpper i naturfarver, specielt i beige nuancer, står perfekt til den industrielle indretning. Placer tæppet i det rum, hvor du synes, det passer bedst ind og leg med farver og indretning.

Upcycling der giver mening

Lædertæpperne fra Trademark Living er syet sammen af mange rester fra vores leverandørs produktion af møbler. På den måde går mindst muligt af læderet til spilde, lige i vores ånd. Når man kan få et cool, råt og holdbart gulvtæppe ud af produktionsaffald, vil begejstringen ingen ende tage. Er du også miljøbevidst, er her en god mulighed for at opgradere din boligindretning med et tæppe der kan holde i mange år fremover.

Indretning med naturmaterialer

Vil du være med på årets boligtrend, skal du indrette med naturmaterialer. Bring naturen ind i din bolig i form af møbler og interiør i naturlige nuancer. En af tidens trends er at bruge naturmaterialer i din indretning i stedet for kunstigt fremstillede materialer. Ekstra skønt ved naturmaterialer er, at de kan få farverige indretninger til at fremstå elegante og være et afdæmpet modstykke til f.eks. en sprudlende lænestol.

keyboard_arrow_up