DEKORATION

Nips og dekorationer er med til at give hjemmet personlighed, og det er sjovt at arrangere sine Trademark Living pyntegenstande på forskellige måder for at skabe en hyggelig og personlig stemning, samtidigt med at hjemmet får en cool atmosfære.
Trademark Livings dekorationer rummer skillevægge & rumdelere, porte & døre, skilte & vægplader, vægdekorationer, figurer og billeder.
Uanset hvad dit hjem mangler til at give det sidste touch, kan du finde det her.

Alle priser er ekskl. moms

Skab en unik indretning med dekoration fra Trademark Living

Trademark Living tilbyder et stort og bredt udvalg af dekoration og pynteting med et helt særligt udtryk, som passer til både private og erhverv.
Tjek også vores One of a Kind produkter ud, - de vil helt sikkert give indretningen af din café, hotel eller restaurant et unikt og mere personligt udtryk!

Trademark Living skillevægge og rumdelere
Med skillevægge og rumdelere fra Trademark Living kan du skabe en hyggelig atmosfære i dit hjem, klinik, café eller restaurant ved at opdele rummene og afgrænse. Vores skillevægge findes i forskellige materialer og udtryk, og vil give en rustik, maskulin og hyggelig atmosfære. Sortimentet rummer foldeskærme, rumdelere og skillevægge i jern, glas, gummi og træ i minimalistisk, rå og maskulin stil.

Trademark Living porte og døre
Hvis du er på udkig efter en cool og rustik dekoration som drager opmærksomheden, er en port, dør eller søjle fra Trademark Living det oplagte valg. Mange af vores porte og døre er One of a Kind, og er derfor håndplukkede unika, og du kan være sikker på ikke at støde på noget lignende hos naboen. Vores porte og døre er originale, og derfor rustikke og med patina. Trademark Livings porte og døre er lavet af jern eller træ, og på de fleste ses spor af afskallet maling, der sammen med dekorationens udformning er med til at fortælle en historie om dørens eller portens historie.

Trademark Living skilte og vægplader
Giv dine vægge et råt og spændende udtryk med en anderledes udsmykning, der gør hele forskellen og skaber et personligt udtryk. Med vores vægplader i jern eller træ får du en vægdekoration, som giver et råt udtryk, og skaber samtidigt ro og en behagelig stemning for eksempel på vægge i en hyggekrog eller ved et bord på restauranten. Kollektionen af metalskilte pådrager sig opmærksomhed og er et farverigt element i indretningen. Blandt vores skilte findes One of a Kind skilte, som i høj grad er unikke, originale og med patina.

Trademark Living diverse dekoration
Med nips og dekorationer fra Trademark Living kan du skille dig ud og udtrykke din personlige stil. Vores samling af nips og dekorationer rummer produkter, som vil gøre sig godt i enhver indretning; læderprodukter, dekorative bambusrør og dekorative vogne og originale gamle genstande.
Trademark Livings dekorationer rummer også en sporty kollektion i gammel stil, som indeholder læderbolde, boksehandsker, boksepude, atletikringe og bat. Vi gør opmærksom på, at produkterne udelukkende egner sig til dekoration.

Trademark Living vægdekoration
Ved at dekorere dine vægge med produkter fra Trademark Living, kan du opnå personlighed og kant i din indretning. Vores kollektion af unikke og anderledes vægdekorationer rummer gamle træpaneler, skibsrebstiger og andre træudsmykninger, der med garanti sikrer dig en interessant indretning. Ønsker du en moderne og kreativ indretning anbefaler vi en dekoration i metal, eksempelvis vores store peacetegn, eller det kreative gevir lavet cykelstyr fra gamle cykler.
Hvis det skal være både moderne, æstetisk og praktisk rummer kollektionen af vægdekorationer også diverse vinholdere og magasinholdere i metal og læder.

Trademark Living figurer
Bliv inspireret af vores fine samling af figurer i ler, træ, metal og papmache til at skabe din helt egen unikke stil med masser af rå og kreative detaljer. Figurerne findes store som små og i forskellig stil – og med hver deres personlighed. En stor del af Trademark Living figurerne er One of a Kind og er originale, unikke og med patina.

Trademark Living galleri
Billeder på væggen hitter, og er en god måde at tilføje farver og personlighed i din indretning. Uanset motiv, farve og kunstner tilfører en billedvæg kreativitet og inspiration til rummet. I Trademark Livings billedgalleri finder du blandt andet originale Bollywood filmplakater og billeder i victoriansk stil. Mange af billederne er One of a Kind, og vi garanterer, at du ikke finder et billede magen til hos din nabo.

Find inspiration til indretning af dit kontor, butik eller messestand hos Trademark Living

Vil du se og opleve vores store og anderledes sortiment af pynteting & dekoration til din restaurant, café, messe, forlystelsespark eller bolig? Så husk, at vi har et 500 m² B2B showroom i Skanderborg, hvor du altid er velkommen, hvis du er en forhandler eller en selvstændig erhvervsdrivende. Venligst ring inden eventuelt besøg, så du undgår at køre forgæves, og så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, der er brug for.
Er du en privat kunde, der er faldet for vores gamle døre eller rå skillevægge, så søg og find en forhandler nær dig her.

keyboard_arrow_up