SKÆREBRÆTTER & PLATTER 

Smukke vintage platter og rustikke skærebrætter udført i marmor, træ, sten og jern.
Ethvert køkken bør beriges med lækre og dekorative skærebrætter og platter til madlavning, servering og pynt. Hos Trademark Living finder du et varieret udvalg af skærebrætter og platter, alle har et flot og funktionelt design. Om du er til det kantede, det runde eller ovale er der noget at finde. Skærebrætter passer til ethvert serveringsformål, om det er tapas, ost, frugt, pizza eller noget helt andet.
Bon Appétit

Alle priser er ekskl. moms

Skærebrættet er et vigtigt redskab i køkkenet

Underestimér aldrig vigtigheden af et skærebræt, når der skal kokkereres. Hos Trademark Living har vi ikke kun skærebrætter der er praktiske, men også super flotte at kigge på. Fælles betegnelse for alle vores træ skærebrætter er at de er rustikke. Ovenikøbet har de en strop, som gør det nemt at hænge op. De store træskærebrætter har en flot og rustik læderstrop.

Nu er det (snart) jul igen

EN RUSTIK JUL? Ja tak!

Skal julen være lidt mere anderledes og rustik? Brug skærebrætter og platter til servering af dine retter eller brug dem som dekoration til at pynte dit bord eller køkken.  

Borddækning med de smukkeste detaljer

Brug vores smukke vintage platter og rustikke skærebrætter som er udført i marmor, træ, sten og jern til at give din borddækning de fineste detaljer.

Benyt dem som en anderledes bordskåner, til dine smykker eller i køkkenet. Vi har en bred vifte af skærebrætter i brunlige nuancer.

keyboard_arrow_up