BOLIGTILBEHØR
- Man kan aldrig få for meget boliginteriør!

Nips og dekorationer er med til at skabe personlighed i hjemmet og det er samtidig sjovt at skabe sine egne små stilleben. Men det kan være svært at skabe en fin balance så det ikke skaber visuelt "støj". Prøv dig lidt frem og kom i gang med at forme din indretning lige her.

Alle priser er ekskl. moms

 

Bredt udvalg af stemningsfuld boligtilbehør og brugskunst

 

Hos Trademark Living tilbyder vi det perfekte miks af tidens stærkeste trends med bredtfavnende anvendelsesmuligheder inden for brugskunst og boligtilbehør, som kan gøre din indretning i butikken, kontormiljøet eller i loungemiljøet helt unikt. Mange af vores produkter er fremstillet i genbrugte materialer eller er originale gamle, samtidig med at de har en tidløs charme og sjæl. Vores accessories er udvalgt så de udtrykker personlighed, nytænkning og omtanke.

I vores sortiment kan du blandt andet finde:

Bakker og skåle
Opbevaring
Lysestager
Væg udsmykninger

Alle produkterne har sit eget unikke finish, som gør dit køb helt specielt.

Udvalget er kendetegnet af en enkelt nordisk stil med en rå kant. Du finder masser af vintage, originalt gammelt og smukke slidte ting af træ, marmor og glas mm.

I de små gamle ting er der ofte fine detaljer, der gemmer på en historisk fortælling. Det tilfører sjæl og en helt særlig personlig stemning til indretningen. Samtidig giver det din bolig et unikt præg. En stor del af vores sortiment er handicraft – det vil sige, at tingene er skabt af kompetente og kreative hænder. Der er lagt tid, kræfter og kreativ sjæl i arbejdet, og det afspejler sig i det unikke look og særegne design.

Gå på opdagelse nedenfor – du finder alt fra bord- og skrivebords-accessories til væg-udsmykning, glas, flasker og vaser. Tilføj blot den eller de ting, der falder i din smag, til indkøbskurven og tjek ud. Find evt. yderligere inspiration andre steder på webshoppen. Her findes kort sagt alt, der skal til, for en smuk og stemningsfuld indretning.

Ring til os på 70 24 16 44, hvis du har spørgsmål eller mangler inspiration – vi bidrager gerne med kreative og sjove ideer med udgangspunkt i dine ønsker og behov.

 

Brugskunst til flere stilarter

Vi har hos Trademark Living taget lidt af det bedste fra de nye stilarter, blandt andet fra den rå fabriksstil med det maskuline look og den feminine Ny Romantik stil, når tryghed og atmosfære skal være i centrum. 

Vi har et fint og smukt udvalg af brugskunst, som vi gerne fremviser enten her på vores webshop eller i vores showroom i Skanderborg, som ligger tæt ved Aarhus. Men unikke og bemærkelsesværdige produkter leverer vi til hele Danmark her i blandt Aalborg, Odense, København m.m. samt store dele af Europa.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker råd og vejledning i forbindelse med din indretning. Vi gør opmærksom på, at det kræver forhandlerlogin, for at se priser og handle i vores en gros-shop.

keyboard_arrow_up