BELYSNING
- Lamper er et af boligens største must-haves! 

Og vi kan godt afsløre, at vi er ret vild med lamper og  tænker meget i upcycling i selve designprocessen. Man må aldrig undervurdere den stemning lamper kan tilføre et rum, - det er faktisk ren magi. Lamper er ikke kun et spørgsmål om lys – det er også et spørgsmål om stil og design, de skal nemlig være pæne at se på slukket som tændt. De forskellige typer af lamper har hver deres fordel, derfor har vi et lækkert udvalg af loftlamper,  pendler, bordlamper, gulvlamper og  væglamper.

Alle priser er ekskl. moms

 

Mangler du rå og æstetisk belysning i hjemmet?

Hvis du er på udkig efter belysning med et unikt look, er vi det helt rette sted at kontakte. Vi har et kæmpe udvalg, og det er en oplevelse i sig selv at se vores 250 kvm2 store showroom med beliggenhed i Skanderborg.

Trademark Living sværger til den nye fabriksstil, hvilket tydeligt fremgår af vores belysnings-sortiment. Den rå og maskuline stilart med materialer i blandt andet jern er for alvor på vej frem. Trademark Living byder den nye tendens velkommen med et sortiment af bordlamper og pendler, skulpturelt formgivet i neutralt og tidløst design og farver. Det bliver svært ikke at lade sig friste af de robuste og rå lamper, der kun bliver smukkere med tiden.

Vi forhandler et stort og varieret udvalg inden for belysning – du finder både pendlere, bordlamper, gulvlamper, væglamper og vintage. Fællesnævneren er det rå og autentiske look, og så dyrker vi det enkle og unikke. Denne tilgang og smag for det tidløse går igen i hele vores sortiment.

Søger du en rød tråd, når det kommer til belysning i din indretning? Eller blot lidt mere kant og personlighed? Hvad enten du er til fabriksstil, New Yorker-stemning eller den maskuline stilart, kan du finde det hos os.

Flere af vores lamper er genbrug og upcycling, hvor vi har (gen)skabt rå og kreative konstruktioner med både humor og kant. Blandt andet forhandler vi en række cool skibslamper, der uden tvivl vil give din indretning et unikt præg.

Her på webshoppen finder du også et bredt sortiment af genbrugsmøbler, boligtilbehør, brugskunst og meget mere til at supplere lamperne. Gå på opdagelse og bliv inspireret!

Har du spørgsmål, eller mangler du ideer, er du altid velkommen til at ringe os på 70 24 16 44 og få svar samt inspiration. Det er nemt og enkelt at bestille varer hjem i vores webshop – gå blot ind og tilføj de produkter, du ønsker, til kurven.

keyboard_arrow_up