Fabriksstil. Vintage. Genbrug.

Velkommen til
Trademark Livings B2B-webshop

Vi er stedet hvor du kan finde et bredt sortiment af gamle vintage interiør, genbrugsmøbler, belysning, boligtilbehør og indretning. 

UDFORSK, SHOP, INDRET - kun et klik væk.

Som privatkunde kan du finde nærmeste forhandler her - 

Klik her

Se vores salgs- og leveringsbetingelser

Kun B2B  |  førstegangs kunder skal købe for min. DKK. 3.500,- og betale forud  |  AB fabrik

Trademark Living – B2B Webshop – Møbler, lamper & boligtilbehør til butikker, erhverv og restauration. Vintage interiør. Cool og industrielt look.

Trademark Living forhandler møbler og boliginteriør i rå og nordisk stil. Du finder et bredt udvalg af produkter i vores sortiment – stole, borde, lamper, skabe & reoler, produkter til garderobe, produkter til opbevaring, boligtilbehør og dekoration. Hos Trademark Living forhandler vi kvalitetsmøbler og interiør til alle hjemmets rum, samt inventar til caféer, restauranter, hoteller og kontorer – vi har interiør for enhver smag. En indretning med Trademark Living-produkter er oplagt for dig, som ønsker en stilren og rustik indretning, der skaber hygge og vækker opsigt.

Trademark Livings sortiment af One of a Kind er for dig, der ønsker helt unikke genbrugsmøbler i din indretning. One of a Kind er originalt gammelt, og der findes kun ét eksemplar af hvert produkt. Med et unika produkt fra Trademark Living har du med garanti et element i din indretning, som skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed.

500 m2 showroom i Skanderborg

Ønsker du at opleve Trademark Living-konceptet, er du altid velkommen i vores 500 m2 showroom i Skanderborg, hvis du er forhandler eller selvstændig erhvervsdrivende. Vi beder dig venligst ringe inden besøg på +45 70 24 16 44, så vi har mulighed for at give dig den tid og opmærksomhed, der er brug for.

Er du privat kunde, der er faldet for vores unikke interiør, så find en forhandler nær dig her. 

keyboard_arrow_up